Un tânăr care ar fi privat de libertate o minoră și ar fi agresat-o sexual a fost arestat preventiv

 -  -  1053


Un tânăr în vârstă de 21 de ani din județul Bistrița-Năsăud a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, acesta fiind cercetat într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi agresiune sexuală.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, tânărul ar fi privat de libertate o minoră și ar fi agresat-o sexual.

”S-a reţinut că, în seara zilei de 31.03.2021, persoana vătămată minoră, din județul Bistrița-Năsăud, a fost privată de libertate împotriva voinţei sale de către un inculpat, în vârstă de 21 de ani, împrejurare în care acesta a agresat-o sexual”, precizează purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, procuror Cezar-Sebastian Maxim.

Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost plasat în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, ulterior fiind prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bistrița, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi agresiune sexuală, dosarul penal fiind înregistrat la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița la data de 1 aprilie.

0 notes
178 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *