Un tânăr de 21 de ani a fost depistat de polițiști în timp ce conducea cu peste 200 km/h pe un sector în care limita e de 50 km/h

 -  -  33368


Miercuri după-amiaza, polițiștii Serviciului Rutier din Bistrița-Năsăud au depistat un tânăr care conducea cu peste 200 km/h pe un sector de drum pe care limita legală era de 50 km/h. Acesta a fost amendat și a rămas fără permis pentru o perioadă de 90 de zile. 

”Un tânăr de 21 de ani, din localitatea Florești – comuna Nimigea, care conducea un autoturism pe direcția Bistrița -Beclean, a fost depistat de polițiștii Compartimentului Rutier Beclean, în timp ce conducea un autoturism și a fost înregistrat cu aparatul radar având viteza de 216 km/h, pe un sector de drum cu limita legală de 50 km/h”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Tânărul a fost depistat pe DN 17, în localitatea Podirei, miercuri după-masă, în jurul orei 16.40.

A fost sancționat contravențional de polițiști cu amendă în valoare de 1305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

Se pare că tânărul conducea un autoturism marca Audi.

3 notes
2493 views
bookmark icon

3 thoughts on “Un tânăr de 21 de ani a fost depistat de polițiști în timp ce conducea cu peste 200 km/h pe un sector în care limita e de 50 km/h

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *