Din Bistrita

Un tânăr din Bistrița a fost trimis în judecată pentru proxenetism și violență în familie

 -  - 


Un tânăr din Bistrița a fost trimis în judecată pentru infracțiuni de proxenetism și violență în familie. Procurorii au stabilit că bărbatul a determinat-o pe concubina sa să practice prostituția pe șoseaua de centură a municipiului Bistrița. În plus, acesta a și lovit-o. Acum el va răspunde pentru faptele sale în fața instanței.

La începutul lunii martie a acestui an, un tânăr din Bistrița a fost reținut preventiv de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, fiind cercetat pentru violență în familie și proxenetism.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în perioada august 2019- 27 februarie 2020, acesta ar fi determinat-o și constrâns-o să practice prostituția pe concubina sa, o tânără în vârstă de 19 ani, din Viișoara, obținând astfel diverse sume de bani. Totodată, la data de 27 februarie a.c.,  bărbatul ar fi agresat-o pe tânăra de 19 ani, provocându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare 14-15 zile de îngrijiri medicale”, au precizat la acea vreme reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud. Ulterior, instanța a dispus arestarea preventivă a bărbatului, fiind continuate cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și violență în familie.

În cele din urmă, procurorii bistrițeni au finalizat cercetările și au dispus trimitea în judecată a inculpatului. Iată la ce concluzii au ajuns procurorii:

Bărbatul va ajunge în fața instanței, judecătorii urmând să stabilească pedeapsa în cazul său.

19 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.