Un tânăr din comuna Ciceu-Mihăiești a fost prins cu mistrețu-n mașină

 -  -  1064


Un tânăr din Ciceu-Mihăiești este bănuit de comiterea infracțiunilor de uz de armă fără drept și braconaj. În timpul unui control în trafic, mașina condusă de acesta a fost oprită de polițiști, în interiorul mașinii fiind găsit cadavrul unui mistreț împușcat.

”În seara de 6 mai, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș, împreună cu jandarmi, au oprit în trafic pentru control un autovehicul care circula pe raza localității Ciceu-Mihăiești, pe drumul comunal 34. A fost identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 28 de ani, din localitatea Lelești, iar în urma controlului efectuat, în interiorul autovehiculului a fost găsit cadavrul unui mistreț împușcat, o armă de vânătoare și 12 cartușe cu glonț”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliției Bistrița-Năsăud.

Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase care, cu ocazia verificărilor, au stabilit faptul că, în cursul zilei de ieri, tânărul, care este autorizat să dețină o armă de vânătoare, ar fi împușcat animalul într-un țarc pe care-l are în apropierea la locuinței.

Cadavrul animalului a fost ridicat și urmează a fi înaintat DSVSA (Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor) Bistrița-Năsăud, în vederea efectuării unei verificări de specialitate. De asemenea, arma de vânătoare și cartușele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uzul de armă fără drept și braconaj.

0 notes
189 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *