Un tânăr din Ilva Mare a provocat un accident pe Bulevardul Decebal din Bistrița; acesta era băut

 -  -  1039


Un tânăr aflat sub influența băuturilor alcoolice a provocat un accident rutier pe Bulevardul Decebal din municipiul Bistrița. Mașina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un autoturism parcat și cel din urmă a avariat o altă mașină.

”La data de 9 iunie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au intervenit la un eveniment rutier în municipiu. La fața locului a fost identificat un tânăr de 18 ani, din Valea Mare, care conducea un autoturism pe strada Gării din municipiul Bistrița. Când a ajuns la intersecția cu Bulevardul Decebal, acesta a intrat în coliziune cu un autoturism parcat, care, la rândul său, a fost proiectat în alt autoturism parcat”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

Polițiștii Biroului Rutier au întocmit dosar penal privind infracțiunea de conducere unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând ca stabilească toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

0 notes
164 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *