Eveniment

Un tânăr din Sângeorz-Băi a prezentat Poliției un permis fals; el s-a ales cu dosar penal

 -  - 


Un tânăr de 21 de ani din Sângeorz-Băi s-a ales cu dosar penal și este cercetat de polițiști pentru că ar fi prezentat un permis de conducere fals, dar și pentru că ar fi comis și alte infracțiuni la regimul rutier.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, tânărul a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Național 17D, prin Mititei.

”Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că autovehicul în cauză are inspecția tehnică periodică expirată, iar conducătorul auto nu deține permis de conducere emis de autoritățile din țara noastră. Acesta a prezentat polițiștilor un permis de conducere emis de către autoritățile ucrainene însă, în urma verificărilor, s-a constatat că documentul este fals”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii din Năsăud au întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

109 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.