Una GREA, de la Ionuț Simionca: “Asistăm la un blat PNL-PSD? Urmează o perioadă de instabilitate politică și economică!”

 -  -  11


Ionuț Simionca lansează o teorie care aruncă în aer scena politică! Deputatul PMP consideră că PSD și PNL sunt artizanii unui BLAT ordinar! În opinia deputatului de Bistrița, Guvernul Orban avea șansa dinamitării PSD, prin Ordonanțe de Urgențe pentru primari în 2 tururi și președinții de Consilii Județene, aleși prin vot-indirect!

PSD a reușit să treacă moținea de cenzură și astfel a PICAT decizia asumată de Orban, privind alegerea primarilor din 2 tururi. De menționat că alegerea indirectă a președinților de Consilii Județene nici măcar NU a fost luată în dicuție, cu toate că PNL avea guvernarea!

“Am avut dreptate, PSD a aruncat țara în haos! De ce se bucură oare PNL de căderea propriului Guvern?

Câteva dintre efectele dărâmării Guvernului prin moțiunea de cenzură:

• Nu vom mai avea, la localele din acest an, alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

• Preşedinţii de Consilii Județene vor fi aleși uninominal, într-un singur tur, după rețeta PSD legiferată de Viorica Dăncilă.

• PSD și-a arătat mușchii politici aruncând țara în haos, în speranța că românii vor uita mai repede umilințele îndurate în ultimii ani din partea fostului partid de guvernământ.

• PNL își vede materializat planul de a merge pas cu pas către alegeri anticipate, bucurându-se nejustificat de căderea propriului guvern.

ionut simionca pmp

Asistăm la un blat PNL-PSD? Urmează o perioadă de instabilitate politică și economică. Din păcate, românii sunt cei care vor plăti, din propriile buzunare, efectele doborârii, cu 9 luni înainte de alegerile la termen, a acestui guvern.” – a transmis Ionuț Simionca.

VIDEO: De ochii lumii, Klaus Iohannis ar vrea alegeri de primar în 2 tururi! Dacă Ludovic Orban NU dă Ordonanța în maxim 1 LUNĂ, PNL-ul e “mâncat pe pită” la locale și miroase a BLAT la nivel înalt!

11 bookmark
0 notes
486 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.