Eveniment

„Unioniștii” l-au lăsat SINGUR, la protestul de Unire de la București! Florin Bojor: „Peste 30 de ani copiii mei vor fi gata să lupte și ei pentru același crez: UNIREA. Poate, o vor face ei…”

 -  - 


Profesorul Florin Bojor a participat de unul singur la protestul pe care tot el l-a organizat la București! În fața Palatului Parlamentului, profesorul de religie a afișat pancarte cu mesaje de Unire a Republicii Moldova cu Țara.

Gestul său este unul simbolic, la FIX 104 ani de la Marea Unire. În 27 martie 1918, Sfatul Ţării a votat unirea Basarabiei cu România, Basarabia fiind astfel prima dintre provinciile istorice care s-a unit cu România.

Mesajul lui Florin Bojor

„Singur, dar cu conștiința împăcată!

Tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească în pace, m-a educat să cred în unirea neamului românesc. Ca simplu cetățean, de ani de zile am luptat pentru unirea celor două țări române: România și R. Moldova. Zilele acestea ar fi șansa generației mele să facă Unirea.

Acum trebuie să pun punct, dar să-mi educ copiii să aibă și ei același crez. Generația tatălui meu și acum generația mea am eșuat în a uni poporul român.

Peste 30 de ani copiii mei vor fi gata să lupte și ei pentru același crez: UNIREA. Poate, o vor face ei…” – a postat Florin Bojor.

https://www.facebook.com/1432266582/videos/441743350974675/

https://www.facebook.com/1432266582/videos/441743350974675/

„Unioniștii” l-au lăsat SINGUR!

Mitingul său a fost ignorat de mișcările unioniste care au preferat să stea în stand-by în această perioadă delicată, având în vedere contextul ucrainean.

125 views
bookmark icon

One thought on “„Unioniștii” l-au lăsat SINGUR, la protestul de Unire de la București! Florin Bojor: „Peste 30 de ani copiii mei vor fi gata să lupte și ei pentru același crez: UNIREA. Poate, o vor face ei…”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.