Ursul care făcea RAVAGII în Milaș a fost împușcat. Mihai Forai (consilier județean PSD) a fost cel care a executat animalul, cu autorizație specială!

 -  -  4031


Un urs masiv care producea pagube importante locuitorilor din comuna Milaș a fost vânat aseară! Pentru împușcarea animalului a fost nevoie de autorizație specială, după ce au fost analizate pagubele produse. Locuitorii din zonă au apelat la autorități pentru a lua măsuri urgente, deoarece ursul intra în curțile oamenilor pe timp de noapte și ataca porcii din cotețe. Experții în comportament susțin că urșii vor ataca mereu animalele domestice, odată ce au deprins acest obicei și că reprezintă un real pericol pentru oameni.

 

Conform legislației în vigoare, imediat ce s-a eliberat autorizația de recoltare, toate pagubele vor fi suportate de Asociația căreia i s-a acordat dreptul de recoltare. În cazul de față, Asociația Județeană de Vânătoare și Pescuit BN a plătit despăgubiri pentru daunele produse de ursul care ulterior a fost împușcat.

Mihai Forai este VÂNĂTORUL PSD-ist care a împușcat ursul! Va plăti o taxă de aprox. 2.000 de euro! C-așa-i la vânătoare!

Mihai Forai a fost vânătorul are a reușit să împuște ursul. Acesta este consilier județean PSD și liderul de partid din Târlișua, președinte AJVPS și cel mai bogat dintre consilierii județeni, conform declarației de avere. Ursul împușcat cu autorizație specială va fi evaluat și în funcție de mărime, trofeu, greutate, Forai va plăti o taxă de aproximativ 2.000 de euro.

Vânătoarea urşilor este interzisă acum în România. Pot fi împuşcaţi doar urşii periculoşi, care atacă oamenii, după ce o comisie a Ministerului Mediului îşi dă acordul.

0 notes
3156 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *