Politic

Uniunea Salvați România reacționează dur la blatul PSD-PNL: USR a fost singurul partid care s-a opus majorării salariilor pentru politicieni. Lupta împotriva privilegiilor continuă!

 -  - 


Uniunea Salvați România reacționează dur la blatul PSD-PNL și consideră că cele 2 partide de coaliție se favorizează reciproc, în special prin legea de creștere a salariilor pentru primari și președinți de Consilii Județene.

USR a fost singurul partid care s-a opus, încă de la început, majorării salariilor pentru politicieni.

În Senat, PSD, PNL, UDMR și AUR au votat, cot la cot, să crească salariile tuturor demnitarilor cu 25%. În Camera Deputaților, PNL prin Diana Morar, deputat de Bistrița-Năsăud, deputații PSD și UDMR au votat din nou majorări de salarii, dar de data asta doar pentru aleșii locali.

Atacuri directe spre Diana Morar (PNL)

„Doamna Diana Morar este interesată doar să își mulțumească prietenii de partid, primari, președinți de consilii județene, viceprimari și vicepreședinți de CJ, în timp ce milioane de familii nu fac față scumpirilor și vor trece cu greu iarna ce urmează.

Au vrut să își crească cu toții salariile pe furiș. I-am demascat. Ne-am opus. Am pus presiune pe ei pentru a respinge aceste privilegii.

Am scos din lege creșterea salariilor cu 25% pentru Președintele României, pentru miniștri, parlamentari ori prefecți.

Lupta împotriva privilegiilor continuă.” – au transmis USR-iștii.

214 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.