FOTO: Ei ar vrea să fie primari de Bistrița din parte U.S.R! Îi cunoști, au vreo șansă? Duminică, la Hotel Bistrița se-ntâlnesc și țin discursuri!

 -  -  22242


USR Bistrița speră să câștige funcția de primar de Bistrița și își desemnează candidatul care să-i reprezinte în campania de la alegerile locale! Duminică, 6 Octombrie, de la ora 17:00 la Hotel Bistrița sala numărul 4, va avea loc dezbaterea decisivă a competiției interne USR pentru Primăria Bistrița.

Acesta este momentul decisiv pentru cei 3 candidați, înainte de votul membrilor din următoarea Adunare Generală a filialei USR Bistrița.

În data de 13 octombrie va avea loc Adunarea Generală a USR Bistriţa iar membrii de partid vor vota candidatul pentru Primăria Bistriţa. Până în data de 15 decembrie, filialele locale își vor desemna candidaţii pentru primăriile din fiecare comună şi pentru Consiliul Judeţean.

Mesajul USR:

“Vei putea să-i cunoști mai bine, pe cei trei candidați și vei putea să le adresezi întrebări legate de viziunea lor despre cum putem trăi Fericiți la noi acasă, în Bistrița.

Vino să-i vezi pe Olimpia Hrișman, Marius Conon și Calin Stan într-o confruntare finală, vino să vorbești cu noi, useriștii, și vino să te convingi că noi chiar facem politică într-un mod diferit.” – au transmis organizatorii dezbaterii de duminică.

Ei sunt candidații USR pentru funcția de primar de Bistrița!

  1. Călin Stan, președintele USR Bistrița!

2. Olimpia Hrișman

 

3. Marius Conon

Ce scor au scos USR-iștii, la europarlamentare! Pe Bistrița au luat 10.000 de voturi, iar PSD a luat 6.000 de voturi!

La alegerile europarlamentare, USR-PLUS a obținut pe Bistrița, 25,88%, PNL a obținut 33,74%, iar PSD – 15,06%.

Pe județ, USR a scos 15.02% (18,974 voturi).

În Sângeorz-Băi: PNL – 55,69%, PSD – 21,89%, USR-PLUS – 9,55%. 

La Beclean: PNL – 30,12%, PSD – 27,33%, USR-PLUS – 14,02%.

La Năsăud: PNL – 39,52%, PSD – 21,65%, USR-PLUS – 16,45%.

Spre comparație, la alegerile din 2016, Ovidiu Crețu (PSD) a adunat 12.800 de voturi și astfel și-a adjudecat al 3-le mandat cu 45% din voturile celor prezenți.

Scorul amețitor de la europarlamentare i-a făcut pe cei aflați la conducerea USR Bistrița să viseze la funcția de primar și momentan EXCLUD orice alianță pentru Primăria Bistrița.

Citiți și:

Cum a făcut U.S.R campanie cu 5.000 de euro! Cu 11 membri de partid USR a scos un deputat de Bistrița! Vezi nucleul dur al echipei și strategia de succes pe care au abordat-o cu toată presiunea din partea sistemului controlat de primarii P.S.D!

 

2 notes
1367 views
bookmark icon

2 thoughts on “FOTO: Ei ar vrea să fie primari de Bistrița din parte U.S.R! Îi cunoști, au vreo șansă? Duminică, la Hotel Bistrița se-ntâlnesc și țin discursuri!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *