Din Bistrita

USR-iști din toate colțurile județului au venit la Bistița, la întâlnire cu europarlamentarul Vlad Botoș, despre fonduri europene!

 -  - 


USR-iștii din Bistrița- Năsăud au venit azi la Casa de Cultură, la o întâlnire cu europarlamentarul Vlad Botoș. Scopul întâlnirii: discuții despre atragerea de fonduri europene.

De la ora 16, membrii de partid au servit un pahar de șampanie la intrarea în Casa de Cultură, după care au fost invitați în sală la discuții. La întâlnire au fost prezenți liderii filialei: viceprimarul Călin Stan, Lorand Toth, președintele  USR BN și Nicolae Pavelean, președinte USR Bistrița.

Europarlamentarul Vlad Botoș merge prin România să le-arate oamenilor cum se atrag bani europeni! Bistrița, primul oraș unde-a ajuns Caravana Fondurilor Europene !

Caravana Fondurilor Europene este un proiect al europarlamentarului Vlad Botoș, care și-a propus să viziteze mai multe localități din țară și să prezinte DIRECT, zonele de finanțare ce pot fi accesate de persoanele fizice sau de  către firme.

„Am venit astăzi să le vorbesc bistrițenilor despre oportunitățile de finanțare care mai sunt pe exercițiul 2014 – 2020 dar și despre noul exercițiu 2021 – 2027, dar vorbim despre Next Generation EU, transpus în România prin PRRR, program care este foarte cunoscut și despre care se discută foarte mult, dar și despre fondurile europene clasice transpuse prin Programele Operaționale.” – a transmis europarlamentarul Vlad  Botoș.

91 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.