USR-iștii sunt pregătiți să intre la Guvernare! Ce mesaj transmite Cristina Iurișniți!

 -  -  1081


Uniunea Salvați România a refuzat să intre la Guvernare alături de premierul Orban. Partidul a reevaluat strategiile politice și-acum, liderii transmit mesaje prin care vor la Guvernare.

Mesajul Cristinei Iurișniți, deputat USR de Bistrița Năsăud!

“USR este pregătit să intre la Guvernare, pentru toate portofoliile există oameni bine pregătiți dacă va fi nevoie de un PLUS de responsabilitate pentru salvarea României! Adevărata politică se face cu cetățeni pentru cetățeni!” – a transmis Cristina Iurișniți.

 

USR atacă PNL-ul pentru schema Câțu!

“Guvernul Cîțu trebuia să primească votul parlamentarilor! Avea o majoritate declarată pentru vot, miniștrii trecuseră prin procedura audierilor a 3-a oară! Cu o jumătate de oră înaintea votului, premierul desemnat își depune mandatul!

Bătaie de joc si calcule de partid în detrimentul cetățenilor!

Acum prin acest joc intern în spatele ușilor închise, PNL si Iohannis nu fac decât să prelungească inutil criza politică, totul din calcule pur politicianiste! Din nou consultări, numiri, majorități și audieri!” – susține Iurișniți.

Cristina Iurișniți solicită declanșarea stării de urgență: “ar trebui luată în calcul la modul serios de către președinte și apoi votată în Parlament!”

|”Condamn ferm acest mod iresponsabil al PNL în acest moment de criză națională de sănătate publică, provocată de pandemia Coronavirusului!

Starea de urgență epidemică , ca și în alte țări europene, ar trebui luată în calcul la modul serios de către președinte și apoi votată în Parlament! Trebuie respectate regulile de carantină, de autoizolare pentru a nu răspândi virusul!” – susține Iurișniți.

0 notes
206 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *