Ultimele noutati

Ei vor să ZDROBEASCĂ PSD-ul lui Radu Moldovan și PNL-ul lui Ioan Oltean! Uniunea Salvați România prinde aripi la Bistrița!

Doi dintre liderii Ununii Salvați România au venit la Bistrița pentru a organiza filiala locală. Stelian Ene – coordonator USR pe regiunea Nord-Vest și consilier local în Consiliul Sectorului 3 și Roxana Wring – vicepreședinte şi consilier general în Consiliul General al Municipiului București. În conferința de presă ce a avut loc la Hotel Krone, liderii USR au vorbit depre organizarea filialei locale și au prezentat criteriile obligatorii pentru a deține carnet de membru.

Liderii USR l-au prezentat pe Roland Toth, cel care se ocupă de acest proiect pe Bistrița. Deocamdată filiala județeană se află în organizare și NU există un președinte ales, dar cu toate astea în următoarea lună USR Bistrița-Năsăud o să definitiveze lista pentru alegerile parlamentare.

Stelian Ene – coordonator USR pe regiunea Nord-Vest susține că vrea în partid oameni care au performat pe domeniul lor de activitate și care NU au mai făcut politică, dar NU exclude varianta ca noi membri care au activat în diverse partide să fie cooptați în partid, în urma unei selecții riguroase.

Declarațiile lui Stelian Ene: “Avem următoarea lună până la definitivarea listei de membri ai filialei, aleși cu atenție, din rândul lor se vor alege candidații, iar dacă NU sunt candidați credibili o să căutăm din exteriorul filialei.”

“Persoanele care au avut funcții alese sau numite politic NU pot deveni membrii USR!”

“Decât să compromiți ideea de construcție politică NOUĂ, mai bine NU construim flială!”

“Candidatul la parlamentare trebuie să fie reprezentativ pentru comunitate!”

 

 

Roland Toth, inginer – este cel care de 5 săptămâni se ocupă de organizarea filialei și coordonează întâlnirile cu simpatizanții USR.

 

Declarațiile lui Roland Toth: “Există un grup de inițiativă din care fac parte medici, oameni care activează în domeniul tehnic, profesori, oameni de calitate. Ceea ce m-a făcut să mă înscriu în acest proiect este nevoia de schimbare! Lucrând atât în domeniul privat cât și în domeniul de Stat mi-am dat seama că lucrurile NU merg într-o direcție bună!”
“Au fost oameni care au vrut să schimbe partidul la care activează, dar unul din principiile e că avem nevoie de oameni integri și care nu vin cu “bagaje” în spate. ”

 

 

 

 

Declarațiile Roxanei Wringvicepreședinte USR

“Dacă societatea civilă NU este activă, e mai greu pentru USR să penetreze.”

“Mesajul nostru este anti-sistemul corupt al politicii românești din ultimii 26 de ani”

“În 10 zile o să publicăm un program pe toate domeniile de interes, pentru că în Parlament va trebui să avem inițiativă legislativă.”

“Am început din civism, iar în jurul nostru sunt mai mulți oameni care vin din voluntariat dar mi-am dat seama după 7 ani că NU vom reuși numai prin angajare civică, ci va trebui să facem parte din decizia politică.”

Finanțarea din campanii se va realiza din: “donații ale membrilor, cotizații sau finanțări ale marilor donatori.”

Despre alianțe: “Sprijinim proiectele bune, dar NU facem alianțe cu nimeni”.

 

Uniunea Salvați România are nevoie de 200.000 de semnături la nivel național pentru a intra în alegeri și odată intrați speră să obțină 10%, un scor care le-ar asigura 45 de parlamentari. USR dorește să depună liste la parlamentare pentru toate județele din țară.

 




Comentarii

  • Draga fulgerica,daca erai putin mai “citit”,nu neaparat mai cult,ai fi stiut ca ROMANIA moderna a fost infiintata de Carol I de Hohenzollern..Ce sa zic,nume neaos romanesc..Iar alti doi “insi” cu nume neaos romanesti ION si TRAIAN au reusit s-o puna pe chituci..Sa judeci pe cineva doar dupa nume e cel putin “ciudat”…Sau folosesti si tu RUDOTEL ca “ilustrul” tau mentor defunct???

  • Roth,Wring,Clotide…toti romani.Se vede ce structura este,se finanteaza cu RUBLE?

  • Ciolos premier tehnocrat si USR in Parlament sunt salvarea Romaniei de hoti si policieni corupti ! Dacă USR intră in Parlament iar formarea unei majorități depinde de USR, guvernul tehnocrat va rămâne iar reformele vor continua. Daca nu, Liviu Dragnea devine prim ministru. Sa tineti minte !

Caricatură

Ziar de Bistrita