“Eu v-aș vedea pe d-voastră cel mai bine în P.S.D.!” Vezi cum i-a răspuns Clotilde “franțuzoaica” unui psihiatru, fondator al F.S.N-ului lui Iliescu!

Clotilde Armand a venit la Bistrița în căutare de lideri și voluntari cu care să lanseze o filială a USR-ului. La întâlnire au fost prezenți diverși oameni, printre care și fondatori ai F.S.N-ului, cum  ar fi doctorul psihiatru Alexandru Ilieși sub-prefect în anii 90 pe vremea lui Iliescu.

Acesta a avut câteva răbufniri și a lansat unele provocări. Iată dialogul dintre Clotilde Armand și psihiatrul Ileși, care a declarat că franțuzoaica ar fi mai potrivită în P.S.D!

 

 

dr. Alexandru Ilieși: – Prin ce metodă absoul fabulaosă faceți o selecție a bunilor , a răilor și ziceți că niciun coruput nu va intra în partidul d-voastră…niciun om nu va fi animat de setea de putere. Păi e foarte limpede că dacă  d- voastră aveți mari șanse să câștigați, o grămadă de oameni vor intra acolo pentru putere. D-voastră le-ați ghicit mintea?

Clotilde Armand: – Să vă explic!

a5dr. Alexandru Ilieși: Eu v-aș vedea pe d-voastră cel mai bine în P.S.D. Știți de ce? Fiindcă aveți un discurs  foarte plăcut, sunteți arătoasă, sunteți exotică și românii merg cu… le place NATO nu știu ce e NATO și le place NATO… le place franțuzoaica  de kiki-miki… de-aia v-au ales… nu au înțeles nimci din discursul d-voastră!

Clotilde Armand: – Au avut încredere!

dr. Alexandru Ilieși:  – În PSD își dădeau seama că sunteți o valoare și vă dădeau un loc de senator.. și ați fi ajuns un senator pt că numai în Parlament v-ați putea exprima, NU la masa asta. Politica se face în cadrul instituțional, în Parlament, în Guvern, nu o facem la masă.

Clotilde Armand: – ăăăă, nu, nu, pentru mine nu contează !

dr. Alexandru Ilieși:  – Ați fi o foarte bună PSD-istă!

Clotilde Armand: – Eu nu am venit să discut acest lucru… NU am venit să discut cu fiecare om care are o opinie, eu am venit să discut cu cei care vor să fac o filială… Sunt 70.000 de oameni care sunt gata, ferciți să discute politică,  au opinia lor. Eu nu  pentru asta am venit, că nu țin să conving toți oamenii din Bistrița! Eu am venit ca să vorbesc cu cei care vor să construiască această filială cu mine. Dacă NU vreți acest lucru, e o mare plăcere să vă cunosc, mi-a făcut plăcere să vă aud opinia, dar NU o să vă răspund. Pentru că NU pentru asta am venit!

dr. Alexandru Ilieși:  – V-am întrebat cum reușiți selecția aia?

Clotilde Armand: – Asta pot să vă explic! Un om nu e ceea ce spune, e ceea ce a făcut în viața lui! Noi căutăm oameni care prin viața lor, prin ceea ce au făcut, cum s-au comportat sunt oameni de calitate, integri. Am recrutat foarte mulți oameni în viața mea, ca profesionistă. Când recrutez mă bazez pe ce a făcut, pe ce a studiat dar în niciun caz nu mă bazez pe ce promite că va face. Noi ne bazăm pe istoria oamenilor: ce au făcut pentru comunitate! Noi trebuie să vedem oameni care pun înainte iubirea de țară mai mult decât iubirea de sine!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clotilde Armand vrea să organizeze la Bistrița o filială a Uniunii Salvați România, care să-și nominalizeze lista pentru Parlamentare. Franțuzoaica e încrezătoare că în toamnă USR-ul va scoate 10 la sută din voturi și astfel va avea aproximativ 40-45 de membrii în Parlamentul României.
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita