Eveniment

Utilaje în valoare de peste 350.000 de euro, care ar fi fost sustrase din Germania și Franța, descoperite la Chiuza

 -  - 


Mai multe utilaje despre care există indicii că ar fi fost sustrase din Germania și Franța au fost descoperite de polițiștii din Bistrița-Năsăud. Valoarea acestora depășește 350.000 de euro.

”La data de 27 iunie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat și ridicat din posesia unui bărbat din Chiuza 3 utilaje agricole fabricate în anul 2021. Utilajele, în valoare de aproximativ 350.000 de euro, erau reclamate ca fiind sustrase din Germania, la data 20.06.2022. Totodată, polițiștii au mai descoperit și o semiremorcă, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, reclamată ca sustrasă din Franța, la data de 09.05.2022. Polițiștii efectuează cercetări în cooperare cu autoritățile judiciare din Germania și Franța pentru a stabili împrejurările în care vehiculele au ajuns pe teritoriul României, documentării faptei și stabilirii vinovăţiei persoanelor implicate”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările în acest caz, sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire.

6 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.