Va fi DEMIS Lazany, dacă va crește numărul de medici infectați? La Suceava, managerul a fost DEMIS după focarul de coronavirus! La Bistrița, managerul Lazany bagă medicii-n comisie și aruncă vina “pe alții!”

 -  -  41885Managerul Lazany se confruntă cu o situație delicată, după ce 9 cadre medicale și asitente au fost depistate pozitiv, la testarea anti-Coronavirus!

Managerul Lazany NU-și asumă răspunderea și încearcă s-arunce vina pe alții!

Lazany încearcă să distragă atenția și a anunțat că sunt în desfășurare 2 anchete: una epidemiologică și una administrativă!

În acest moment sunt în plină desfășurare două anchete, una epidemiologică și una administrativă, urmând să fie testați circa 50 de pacienți, fiind vorba despre cei internați în secțiile de Cardiologie, Neurologie și Oftalmologie, precum și personalul medical din aceste secții.

9 angajați de la Spitalul Județean au fost depistați cu coronavirus! E risc de infecție pe mai multe secții!

Potrivit managerului SJU Bistrița, Gabriel Lazany, au fost confirmate 8 cazuri pozitive în rândul angajaților din cadrul secției de Neurologie și un alt caz la secția de Anestezie și Terapie Intensivă.

Momentan, au fost suspendați din funcție medicul șef și asistentul șef, ambii din cadrul secției de Neurologie. 

Câți pacienți cu coronavirus sunt internați la Spitalul Județean din Bistrița!

La SJU Bistrița sunt internați în prezent 83 de pacienți confirmați pozitiv cu COVID-19, dintre care 6 sunt în stare critică, în secția de Anestezie și Terapie Intensivă. De asemenea, mai există în unitatea medicală și 20 de persoane suspecte, în cazul cărora se așteaptă sosirea rezultatelor. 

În ceea ce privește pacienții testați, numărul acestora este de 50 (25 – secția Cardiologie, 23 – secția Neurologie și 2 – secția Oftalmologie). 

De asemenea, pe întreg etajul în care își desfășoara activitatea secțiile menționate de managerul SJU Bistrița se vor efectua acțiuni de dezinfecție. 

La Suceava, managerul Spitalului Județean a fost DEMIS, după un focar de coraonavirus, cu 70 de medici infestați! Ce va face Radu Moldovan, dacă la “Spitalul NATO” va fi o situație similară?

Spitalul Județean de Urgență se află-n subordinea Consiliullui Județean, iar Gabriel Lazany are contract de management, încheiat în urma unui concurs.

ziar de bistrita radu molodvan

Situația poate scăpa de sub control, dacă în urma analizelor se constată o explozie de cazuri cu coronvarius, la Spitalul Județean condus de Gabriel Lazany.

Teoretic, doar Radu Moldovan îl poate demite pe Lazany, dacă există motive întemeiate. Momentan, Lazany încearcă să arunce vina pe alții și caută alți vinovați pentru focarul de COVID din incinta Spitalului Județean.

Citiți și:

4 notes
1010 views
bookmark icon

4 thoughts on “Va fi DEMIS Lazany, dacă va crește numărul de medici infectați? La Suceava, managerul a fost DEMIS după focarul de coronavirus! La Bistrița, managerul Lazany bagă medicii-n comisie și aruncă vina “pe alții!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *