Vă puteți încerca norocul la ”Lozul Vacanței” sau ”Lozul Mirilor”

 -  -  1915


Loteria Română lansează noi ediții ale jocurilor de noroc ”Lozul Vacanței” și ”Lozul Mirilor”.

LOZUL VACANŢEI – ediţia a VI-aPeste 600.000 de câştiguri în valoare totală de peste 3,7 milioane lei

Pentru cea mai aşteptată perioadă a anului, sezonul estival, Loteria Română continuă tradiţia şi vine în întâmpinarea celor care vor să-şi încerce norocul la loz lansând o nouă ediţie a unui produs îndrăgit de jucători – “LOZUL VACANŢEI”.

Loteria Română pune la bătaie pentru cea de-a şasea ediţie “LOZUL VACANŢEI” – 603.692 de premii în valoare totală de 3.720.000 de lei. Cu numai 3 lei, preţul unui astfel de loz, jucătorii au şansa să câştige unul din cele două autoturisme puse în joc de Loteria Română şi numeroase premii în bani ce pornesc de la 3 lei şi continuă cu 5 lei, 15 lei, 50 de lei, 100 de lei, 1.000 de lei şi chiar 10.000 de lei.

LOZUL MIRILOR – ediţia a VII-aPeste 315.000 de câştiguri în valoare totală de peste 1,8 milioane lei

Loteria Română aduce în atenţia jucătorilor cărora le place să-şi încerce norocul la loz, o nouă ediţie a mult aşteptatului loz în plic – “LOZUL MIRILOR”.

“LOZUL MIRILOR”, aflat la cea de-a VII-a ediţie, este unul dintre cele mai apreciate lozuri în plic şi ocupă un loc special în preferinţele românilor.

Lozul este disponibil în două variante grafice, mire şi mireasă şi poate fi achiziţionat din orice agenţie loto cu numai 3 lei.

Pentru această nouă ediţie a îndrăgitului loz în plic, Loteria Română a pus în joc 315.104 premii în valoare totală de 1.860.000 de lei. Scara de câştiguri cuprinde premii în bani cu valori care încep de la preţul lozului, 3 lei şi continuă cu 6 lei, 10 lei, 100 de lei, 500 de lei, 5.000 de lei, cele mai mari premii care pot fi câştigate fiind în valoare de 20.000 de lei fiecare.

”Produsele Loteriei Române aduc jucătorilor bucuria de a-şi încerca norocul în fiecare zi, pentru câştigarea unor premii deosebite, indiferent care dintre produsele loteristice este jocul lor preferat”, se arată într-un comunicat de presă al Loteriei Române.

1 notes
40 views
bookmark icon

One thought on “Vă puteți încerca norocul la ”Lozul Vacanței” sau ”Lozul Mirilor”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *