Ultimele noutati

Doina Pană întreabă tinerii din stradă: “Unde erati când mă luptam singură cu mafia din păduri?”… “eu umblam cu garda de corp ca să-mi apere viata…”

Doina Pană transmite constant mesaje pe facebook și susține necondiționat măsurile Guvernului Grindeanu.  nivelul filialei, liderii PSD-ului au preferat să se abțină de la comentarii, dar cel mai virulent susținător pe linie de partid rămâne Doina Pană. Atitudinea ei o poate face să piardă imagine pe Bistrița, în special prin modul în care atacă societatea civilă care a ieșit în stradă.

Iată mesajul postat de Doina Pană:

“Susțin dreptul la protest ca un drept profund democratic!
Am totuși niște întrebări:
Unde erati când mă luptam singură cu mafia din păduri?
Unde erați când mă luptam pentru Codul Silvic cu firma Schweighoffer susținută de președintele Iohannis?
Unde erați când se agitau ONG-urile de mediu străine, revoltate de jafurile din pădurile României și eu umblam cu garda de corp ca să-mi apere viața?”

Doina Pană a postat o fotografie cu Daniel Ghiță (luptător K-1, candidat la Primăria sectorului 3 din partea PRU) participant la mitingul anti-Iohannis de la Palatul Cotroceni. Alături de Daniel Ghiță era o domnișoară cu o pancartă cu mesajul: “În loc de dezbinare, vreau STOP defrișare “. 

De la acest mesaj a pornit Doina Pană să-și contureze argumentațiile.

16425823_1419193064779980_8969214463007537444_n

cv

16425992_1419233758109244_2526202866982541500_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un “facebook-ar” i-a dat cu TIFLA! Ion Iliescu a dat pădurile către austrieci! Doina Pană regretă asta, dar zice că asta NU justifică lipsa de implicare a societății civile în 2014!

 

ccb

decret iliescu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Aveți dreptate, însă ați uitat voit sau nu, să ne spune-ti cine a cedat pădurile noastre către austrieci. Vă reamintesc eu ce a făcut PSD în 2004”. a fost replica unui comentator, pe nume Florea Nicolae Valeriu care a postat decretul lui Iliescu prin care șeful mare de la Scweighofer a primit Ordinul Național “Pentru Merit” în grad de cavaler, în 2004.

“Nu, n-am uitat și regret!
Asta nu justifică lipsa de implicare a societății civile în 2014 când eu mă luptam cu ei și nici susținerea pe care au avut-o din partea președintelui Iohannis.” –  a fost replica Doinei Pană.

 

Codul Penal – urgență MAXIMĂ în viziunea Doinei Pană! La câteva zile, Guvernul Grindeanu abrogă Ordonanța, iar Pană rămâne cu minus la imagine!

Doina Pană s-a perindat prin studiourile TV și a susținut necondiționat măsurile Guvernului Grindeanu.

c44

c66

 

 

 

 

 

 

 

f44

f55

 

 

 

 

 

 

 

Doina Pană a declarat, la Digi24, că amendarea Codului penal era o urgență maximă și, personal, susține modul în care Guvernul a ales să o facă, prin ordonanță de urgență.  La presiunea străzii, 5 zile mai târziu, Guvernul Grindeanu a abrogat Ordonanța la care făcea referire Doina Pană.

VIDEO cu declarația halucinantă:

 

În 2012, Doina Pană a câștigat un mandat de parlamentar pe colegiul Bistrița, iar ulterior a prins primul loc pe lista P.S.D la Camera Deputaților . În Guvernul Ponta a fost Ministru Delegat pentru Dialog Social și Ministru al Pădurilor, iar în Guvernul Grindeanu, Doina Pană NU a prins nicio funcție ministerială.

Citiți și: 

e45-CopyProfesoara de utilaj tehnologic, Doina Pană NU prinde niciun minister. Filiala Radu Moldovan scor ENORM în alegeri, dar NU are niciun vârf de lance la București! Vezi funcțiile de LUX prinse de gașca veselă de bistrițeni, pe vremea lui Ponta!

https://www.ziardebistrita.ro/pa-pa-pana/

 
Comentarii

 • Doamna Pana eu zic ca poate ar fi mai bine sa va odihnitor si sa lăsați sa lupte cei care au viitorul acestei țări in fata. E deplasată atitudinea de a va pune impotriva tuturor. O cățelușa o poveste o plimbarica da nu cu barca….. O delectare cu veveritele in parc ca de tot le-a luat nenea Crețu si mai mor si ele de singurătate ce ziceți?
  De altfel o doamnă prof precum dvs nu se cade zău sa aveti atâta doar De verbală e periculos doamna sau asa.

 • Un specialist pe imagine trebui sa-i dea sfaturi acestei cucoane care se face de ras

 • Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

  NO numa un pic. Am uitat de ROSIA MONTANA unde m-am dus cu noua ECOLOGISTI si cu 1100 de semnaturi impotriva aberatiilor privind exploatarile cu CIANURI. Gasiti daca vreti toate documentele .

 • Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

  Si eu umblam dupa AUTORIZATIE la casa, platita de acum opt ani si refuzata de colegul matale O. Cretu !

 • Imi pare rau, doamna Pana. In 2014 eram ocupat sa protestez pentru Rosia Montana. Oare cine incerca sa vanda acea zona catre RGMC?

Caricatură

Ziar de Bistrita