Valabilitatea voucherelor de vacanţă emise în anul 2019, prelungită până la data de 31 mai 2021

 -  -  1050


Valabilitatea voucherelor de vacanţă emise în anul 2019 este prelungită până la data de 31 mai 2021, a anunţat Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri.

”Am luat această măsură pentru a rezolva o situație cauzată de criza coronavirusului din țara noastră. Am decis să prelungim valabitatea voucherelor de vacanță până anul viitor, în luna mai”, spune ministrul Virgil Popescu.

Sursa citată adaugă că prelungirea valabilităţii voucherelor de vacanţă este un demers care vine atât în sprijinul industriei turismului, cât şi a turiştilor.

”Astfel, odată cu adoptarea acestui act normativ, persoanele care au beneficiat de vouchere de vacanţă anul trecut, emise în perioada martie 2019 – decembrie 2019, indiferent de suport, le pot folosi ulterior încheierii situaţiei epidemiologice actuale şi a efectelor ei, până pe data de 31 mai 2021. Mai mult decât atât, emiterea voucherelor de vacanţă pentru anul în curs se va face exclusiv pe suport electronic. Această măsură vine în întâmpinarea riscurilor asupra sănătăţii beneficiarilor, dar şi ca urmare a solicitărilor unităţilor emitente”, a mai adăugat ministrul.

0 notes
175 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *