Valer Avram, primarul din Măgura Ilvei, s-a însurat cu o frumoasă moldoveancă pe nume Galina!

 -  -  1258


Valer Avram este primar în Măgura Ilvei, aflat la al III-lea mandat. În acest weekend, Valer Avram s-a însurat cu Galina Stratila, o frumoasă moldoveancă. Mireasa a fost cerută în căsătorie în luna ianuarie și în octombrie a avut loc nunta.

Frumoasa BRUNETĂ a ales perfect: o rochie de prințesă!

Galina a avut un look clasic și a ales o rochie albă, de prințesă, cu voal și diademă, ținută care i-a pus în valoare frumusețea naturală. Mirele a purtat un costum bleu-închis, cu cămașă albă și papion.

Preoții din Măgura și Ilva Mare au fost nași! 

Cununia religioasă a fost oficiată de protopopul Dâmbu, iar nași au fost familiile de preoți: Cristian Lupșan preot din Ilva Mare și părintele Mircea Prunduș din Măgura Ilvei. Petrecerea a avut loc în Căminul Cultural din localitate și a fost una de excepție, la care au participat politicieni din întreg județul.

În Măgura Ilvei, Valer Avram e primar “pe viață!” 

Valer Avram este un primar de forță în județ, care a activat în PDL și ulterior a migrat spre PSD. Apeciat de comunitate, primarul din Măgura Ilvei are în derulare o serie de proiecte și NU are niciun fel de probleme cu opoziția, cu șanse mari să mai prindă încă un mandat!

Celor 2 miri, redacția Ziar de Bistrița le urează “Casă de Piatră!”

0 notes
383 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *