Varianta ocolitoare a municipiului Bistrița, în linie dreaptă. Ce traseu va avea?

 -  -  22238


 

 

Reprezentanții Primăriei Bistrița informează că varianta ocolitoare a municipiului Bistrița a intrat în linie dreaptă, fiind lansată procedura de licitație publică în vederea elaborării studiului de fezabilitate.

Potrivit viceprimarului Cristian Niculae, traseul variantei ocolitoare va fi pe la Budacu de Jos.

”În luna aprilie a acestui an am participat alături de o echipă mixtă de specialiști, reprezentanți ai Consiliului Județean, CNAIR, Primăriei Livezile, Primăriei Budacu de Jos și a Primăriei Municipiului Bistrița la analiza unei noi variante de Centură Ocolitoare a municipiului Bistrița pentru identificarea celei mai bune soluții. Traseul propus: DN 17 – Sărățel – Monariu – Budacu de Jos – Jelna – Ghinda – Livezile”, a precizat viceprimarul Cristian Niculae.

La începutul acestei luni, mai exact în data de 1 august 2019, a fost publicată în SICAP documentația privind achiziția elaborării studiului de fezabilitate a variantei ocolitoare a municipiului.

Mai mult decât atât, se va lansa în data de 15.08.2019 achiziția publică privind elaborarea studiului de fezabilitate pentru Autostrada Nordului,  anunțată la Bistrița, de domnul ministru al transporturilor, Răzvan Cuc”, mai spune viceprimarul Cristian Niculae.

2 notes
1363 views
bookmark icon

2 thoughts on “Varianta ocolitoare a municipiului Bistrița, în linie dreaptă. Ce traseu va avea?

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *