VIDEO: Vecinii i-au pus la punct. “Ștefanul” e BOMBARDAT și au tupeu să ceară voturi. Vai și-amar de capul lor!

 -  -  1233


Primarul Crețu a dat o fugă prin cartiere și a poposit în Ștefan cel Mare, la pescuit de voturi. A evitat zona drumurilor sparte și a discutat în părculețul european, reabilitat cu aproximativ 150.000 de euro. În urmă cu 3 ani, întregul cartier a fost modernizat și s-au asfaltat parcările și trotuarele. Anul acesta s-au înlocuit coductele de gaz și toată zona a fost spartă, iar locuitorii sunt inflamați de modul dezorganizat în care s-a acționat: întâi cu asfaltul  și apoi cu rețelele.

 


Staff-ul primarului din care a făcut parte și Doina Pană a fost abordat pe chestiuni legate de locurile de parcare, dar PSD-iștii au fost atacați în special pe calitatea lucrărilor. Crețu a fost luat la rost pentru trotuarele pavate din Ștefan cel Mare, care prezintă denivelări, pentru  traficul sufocat și pentru punctele termice lăsate în paragină.

 

i2 r4 400

 

 

 

 

 

 

Crețu a recunoscut că au fost probleme la calitatea lucrărilor și a amintit de modernizarea pasajelor, pentru care firma câștigătoare și-a adus oameni care nu știau să lucreze. Proiectul de 10 milioane de euro a fost licitat la 6 milioane de euro și s-a făcut rabat la calitate. A fost o pistă falsă lansată de primar, deoarece în cartiere lucrează Direcția de Servicii Publice, subordonată administrației Crețu. Cetățeni au sesizat că trotuarele prezintă denivelări și lucrările NU durează, dar primarul a fost vehement și spus că cetățenii sunt vinovați deoarece parchează mașinile pe trotuarele pavate și de aceea apar denivelări.

 

r9

r4

 

 

 

 

 

 

Punctele termice – povești cu pești!

s1Punctele-termice sunt un fiasco al administrației Crețu, pentru care a fost taxat de locatarii din cartier. Primarul a scăldat-o cu noi promisiuni privind transformarea acestora în obiective de interes public. Deși pentru majoritatea acestora avea drept de proprietate, administrația Crețu NU a reușit să finalizeze nici măcar un singur obiectiv de acest gen și în 8 ani a venit doar cu hârțogăraie și studii de sertar.

Locatarii cartierului au fost decenți în exprimare, dar au ridicat probleme reale PSD-iștilor care au venit după voturi și care mai speră la încă un mandat. La fiecare vizită în teritoriu, Crețu este luat la rost și NU prea are răspunsurile la el, deși dirijează spre alte zone și amintește de proiectele europene implementate în oraș și despre viziunea sa pe următorii 4 ani.

received_1008560372571253

c6c5

received_1008560559237901

0 notes
358 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *