Vasile Silași (PNL): ”Cristian Niculae, o replică proastă a celui mai slab primar care l-a dat Bistriţa, Ovidiu Creţu!”

 -  -  2361


Secretarul general al Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Vasile Silași, afirmă, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de pe o rețea de socializare că, în opinia sa ”ne va lua încă 100 de ani să înţelegem guvernarea PSD”. Potrivit acestuia, nici o sută de ani de acum înainte nu ar fi suficienți pentru a înțelege ”ipocrizia şi lipsa de discernământ a unor politicieni, faptul că oamenii ăştia ne cred proşti, că nu dau doi bani pe noi, noi, ăştia veşnicii idioţi cuminţi de serviciu pe ţară. O ţară condusă de nulităţi, neapărat nişte şmecheri manelizaţi, politicieni cu minunate cariere, averi uriaşe, mai ceva ca în show biz”.

În mesajul său, Silași aduce câteva critici și unor politicieni care dețin funcții publice în instituții din Bistrița-Năsăud.

Primul vizat de mesaj a fost chiar președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan: ”Nu cred că în România s-a trăit vreodată mai bine decât acum! Nu, nu Dragnea, e preşedintele nostru iubit, Radu Moldovan(apropo domnule presedinte ,nu acceptam functia in ADI Gaz,chiar daca m-ati nominalizat doar in bascalie asa cum obisnuiti de obicei!). Adevărat ai grăit, Doamne, aşa este, nici unul din social-democraţii pe care îi cunosc nu o duc rău! Totuşi, cineva ar trebui să vă zică că banii, toţi banii ăia care au venit, drumurile asfaltate, nu rezolvă salariile mici din unele sectoare, iar creşterile de la bugetari şi pensionari, sunt acum depăşite de inflaţie, dar, ce importanţă are?” a scris Vasile Silași.

Cea de-a doua persoană care deține o funcție într-o instituție publică este Camelia Tabără – șeful Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud. ”Nici eu nu cred că în România s-a trăit vreodată mai bine! Asta e datorita PSD?. Sunt sigur că, cei mai mulţi şefi la Ministerul Educaţiei şi Învăţământului au fost paraşutaţi acolo de la FSN, PDSR şi sigur, PSD, aşa că o mare parte din eşecul reformei din învăţământul românesc le aparţine, aşadar şi consecinţele trebuiesc asumate. Nu e aşa, doamnă inspector general (n.r. – Camelia Tabără), nu la asta vă refereaţi când aţi spus că „ elevii nu au valorile clar conturate, nu au aspiraţii, nu au pasiuni, nu investesc în nimic. Sunt copii care din păcate nu au vise şi acesta este cel mai grav lucru care li se poate întâmpla!”. Aşa este, fără vise, fără un viitor şi un sistem de învăţământ aproape de colaps. Apropo de valorile clar conturate, e plină ţara asta de valori, una dintre ele e Iordache două mâini, sau la două mîini. Mai am nume, poate fraţii Becali, poate multe alte nulităţi, o droaie sunt şi în politică” a comentat Vasile Silași în ceea ce o privește pe Camelia Tabără.

Totodată, în mesajul său, Silași îl numește pe viceprimarul Bistriței, Cristian Niculae, ”o replică proastă a primarului Ovidiu Crețu”. ”Cu voia dumneavostră ultimul nu e Ion Iliescu, e Cristian Niculae, lider al PSD Bistriţa care ne ceartă pentru te miri ce, astăzi ne-a certat pentru anvelopare! Pentru că ăsta e finalul poveştii mele, Cristian Niculae e pesedist, o replică proastă a celui mai slab primar care l-a dat Bistriţa, Ovidiu Creţu. Toţi sunt din PSD” a mai afirmat liberalul Vasile Silași.

Secretarul general al PNL B-N încheie cu un mesaj: ” Sunt sigur că ştiţi ce aveţi de făcut la toate alegerile care urmează!”.

2 bookmark
0 notes
86 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.