Veste importantă pentru profesori de la ministrul Educației

 -  -  1204Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, îi asigură pe profesori că vor beneficia de majorări salariale anul acesta, sumele necesare pentru creșterea veniturilor fiind prevăzute în bugetul ministerului. 

Stimați colegi din sistemul de educație! Vă asigur că, în ciuda propagandei mincinoase a PSD, bugetul Ministerului Educației și Cercetării cuprinde sumele de bani necesare pentru creșterile salariale din anul 2020. Orice alte informații apărute în spațiul public sunt tendențioase și au rolul să manipuleze opinia publică!”, a anunțat ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina oficială de pe o rețea de socializare.

Declarația ministrului vine în contextul în care în spațiul public au apărut mai multe informații potrivit cărora profesorii nu vor mai beneficia de cele două majorări salariale prevăzute pentru acest an, respectiv de la 1 ianuarie și 1 septembrie.

În aceste condiții, ministrul a dat asigurări că banii sunt prevăzuţi în buget. ”Nu înţeleg de unde să apară aşa ceva. Ministerul Educaţiei are prevăzut în buget banii (n.r. – pentru creşterile salariale) şi pentru 1 ianuarie şi pentru 1 septembrie. (…) Nu înţeleg de unde a pornit treaba aceasta, mai ales că Legea bugetului a fost promulgată. (…) Noi am prevăzut în buget banii respectivi. (…) Îi asigur pe colegii mei că vor fi aceste creşteri salariale”, a mai declarat ministrul Educaţiei pentru AGERPRES.

0 notes
329 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *