Vești bune de la Beclean! Cele 5 cadre medicale infectate cu coronavirus s-au vindecat și vor fi externate

 -  -  11917


Primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, a anunțat că cei 5 angajați din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean, depistați pozitiv cu COVID-19, au fost declarați vindecați. Aceștia au fost retestați de două ori și rezultatele testelor au ieșit negative.

”Cele cinci cadre medicale de la Spitalul Orășenesc Beclean, testate pozitiv zilele trecute cu noul virus, au fost retestate de două ori și rezultatul a ieșit negativ. Conform protocolului, acestea vor fi externate. La fel și asistenta și infirmiera din Măluț și Nimigea, ambele au fost externate. Ne pare rău că a trebuit ca toate aceste cadre medicale să treacă prin momente dificile împreună cu familiile lor, dar mai importantă decât orice este sănătatea fiecăruia și totodată a comunității. Când trecem cu bine peste astfel de situații, toate celelalte probleme sunt infime. Le mulțumim tuturor pentru dăruirea de care dau dovadă zi de zi în meseria lor nobilă și ne dorim să se întoarcă cât mai curând la pacienții lor, cu inima plină de bucurie”, a transmis primarul Nicolae Moldovan.

Sursa citată a mai adăugat că, în acest moment, în orașul Beclean nu există nicio altă persoană diagnosticată cu COVID-19.

Azi în orașul Beclean nu avem nicio persoană declarată pozitiv cu noul coronavirus! Cele cinci cadre medicale din cadrul…

Publicată de Nicolae Moldovan pe Miercuri, 6 mai 2020
1 notes
1042 views
bookmark icon

One thought on “Vești bune de la Beclean! Cele 5 cadre medicale infectate cu coronavirus s-au vindecat și vor fi externate

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *