Vești bune pentru candidații care vor să obțină permisul de conducere! De când se fac reprogramări pentru proba practică

 -  -  11251


Începând cu data de 9 iunie, candidații care vor să susțină proba practică în vederea obținerii permisului de conducere se pot reprograma, informează Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Bistrița-Năsăud deschide un ghișeu special dedicat acestei operațiuni.

Prezentarea candidaților la ghișeu se face conform graficului stabilit pentru școlile de conducători auto, din imaginea de mai jos:

Reamintim că persoanele care trebuiau să susțină proba practică în perioada stării de urgență au fost reprogramate din oficiu. Lista acestora poate fi consultată AICI.

În ceea ce privește reluarea examinărilor, pentru început, vor da traseul candidații cărora le-au expirat dosarele de școlarizare în perioada stării de urgență și pentru care există o programare în sistem.

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a activității de examinare la proba practică vor fi respectate, cu strictețe, următoarele măsuri de protecție în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus:

  • Utilizarea măștilor de protecție – atât pentru candidați cât și pentru examinatori;
  • Scanarea temperaturii corporale și interzicerea susținerii examenului în situația în care aceasta depășește 37,2 grade Celsius;
  • Respectarea distanțării persoanelor aflate la locul de întâlnire comunicat pentru susținerea probei practice a examenului pentru obținerea permisului de conducere, de cel puțin 1,5 m;
  • Evitarea prezentării la locul de întâlnire a candidaților cu însoțitori (prieteni, rude, etc). Accesul va fi permis doar candidatului și instructorului auto.
1 notes
376 views
bookmark icon

One thought on “Vești bune pentru candidații care vor să obțină permisul de conducere! De când se fac reprogramări pentru proba practică

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *