Vezi ce pretenții are “strada! ” Credeți că PSD-iștii lui Dragnea îi bagă-n seamă?

 -  -  21141


Urmașii poetului Andrei Mureșanu, cel care a dat semnalul de libertate și emancipare „Deșteaptă-te române”, participanți la mitingul care a avut la Bistrița în data de 24 iunie, au adoptat următoarea
Declarație
1. Cerem demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte a Camerei Deputaților. Un condamnat penal nu poate rămâne într-o funcție publică de cel mai înalt rang a Statului român.

2. Cerem demisia Guvernului Dăncilă pentru că nu putem accepta să fim conduși de o mână de incompetenți, agramați și analfabeți, care nu se preocupă de interesele țării ci acționează numai pentru a-și salva stăpânul de la pedeapsa meritată.
3. Nu acceptăm ca legile justiției să fie adoptate prin Ordonanță de Urgență. Cerem desființarea „Comisiei Iordache” și preluarea de către comisiile juridice ale celor două camere a modificărilor legilor justiției, a Codului Penal și Codului de Procedură Penală, pe baza unor dezbateri serioase, ținând cont de opiniile Consiliului Superior al Magistraturii, ale Înaltei Curți de Casație și Justiție precum și ale asociațiilor magistraților.4. La urmă, dar nu în cele din urmă, solicităm liderilor PSD Bistrița-Năsăud Doina Pană, vicepreședinte PSD pentru Regiunea de Nord-Vest, și Radu Moldovan, președinte PSD Bistrița-Năsăud, să-și retragă semnătura de pe declarația de susținere a lui Liviu Dragnea. Prin semnătura lor au făcut de rușine o comunitate întreagă!

2 notes
266 views
bookmark icon

2 thoughts on “Vezi ce pretenții are “strada! ” Credeți că PSD-iștii lui Dragnea îi bagă-n seamă?

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *