Ultimele noutati

VIDEO: Singur împotriva nimănui! Cristi Niculae a candidat de unul-singur și a devenit noul șef al Organizației Municipale a P.S.D! Cine face parte din echipa de conducere!

La nivelul municipiului Bistrița, Partidul Social Democrat a organizat astăzi, o conferință de alegeri în urma căreia a fost desemnat și președintele organizației.

DISCURSUL lui Cristian Niculae, după numărarea voturilor!

 

 

 

În ultimii ani, structura a fost condusă atât de primarul Bistriței, Ovidiu Teodor Crețu, cât și de consilierul local Alexandru Bria, care a fost pentru o perioadă scurtă de timp doar președinte interimar. De asemenea, organizația a mai fost condusă de Doina Pană și de actualul viceprimar din partea PSD –  Cristian Niculae, care până acum era doar președinte interimar. Spunem până acum, întrucât acesta a fost desemnat oficial lidel al social-democraților din Bistrița.

 

 

niculae viceprimar

Cristian Niculae nu a avut contracandidat la şefia PSD Bistriţa, fiind ales în unanimitate lider al Organizaţiei Municipale.

Sunt onorat pentru că sunteți astăzi alături de mine, într-o zi atât de importantă din viața mea, ziua în care am fost ales președinte al Organizației Municipale PSD, cea mai mare organizație din județul nostru. Am ales să fac parte din acest partid politic pentru că mi-au fost foarte dragi oamenii de aici, am apreciat întotdeauna ideile și preocuparea lor pentru a face lucruri bune pentru oameni indiferent de condiția lor socială sau starea materială. Eu consider că fiecare dintre noi, în calitate de membru de partid trebuie să fie în permanență în mijlocul oamenilor, să le cunoaștem cerințele și să fim atenți la nevoile lor. Consider că acesta este unul dintre cei mai importanți pași pe care un candidat politic trebuie să îl facă pentru a ajunge la succes. Tot pentru succes, un candidat politic are nevoie și de o echipă foarte puternică. Eu sunt mândru de echipa din care fac parte, sunt mândru de voi, suntem cea mai frumoasă organizație și facem parte din cel mai mare partid politic din România” a declarat proaspătul președinte al Organizației Partidului Social Democrat Bistrița.

 

p6

p7

 

 

 

 

 

p1

p32

 

 

 

 

 

 

Cristian Niculae este în prezent viceprimar al municipiului Bistrița, iar în trecut a deținut și funcția de comisar șef la Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud. Însă a renunțat la acest post pentru a candida la o funcție de consilier municipal. El a fost al doilea pe lista PSD pentru Consiliul Local Bistrița, după primarul Ovidiu Crețu, reușind astfel să fie propunerea pentru o funcție de viceprimar.

 

Președinte: Cristian Niculae (214 voturi)

Secretar executiv:- Viorel Ința

Vicepreședinți:

– Camelia Tabără
– Ana Gabriela Burduhos
– Doreta Oltean
– Andrei Kozuk
– Horațiu Gherman
– Ioan Radu Uță
– Adrian Solcan

 

Membrii în Biroul Politic Municipal

– George Avram
– Cristian Lang
– Daria Gavrilaș
– Maria Miheștian
– Alin Baci
– Paulina Cioancă
– Crina Clapou
– Adrian Bechiș
– Darius Sucilea

NU au intrat în BPM PSD următorii:

– Alina Filip
– Gheorghe Sabău
– Clapou Gheorghe
– Valeria Moldovan
– Doru Stere
– Ezechil Ignat
-Maria Rus
– Liana Nedelea
– Crăciunița Tornea
– Marsinieta Vaida
-Leo Turda

 

 

 

 

 

 

 
Caricatură

Ziar de Bistrita