Vezi cum arată NOUL model de declarație pe propria răspundere. Dacă ieșiți din casă sunteți OBLIGAT s-o aveți la dispoziție! Amenzile: 500 – 5.000 lei!

 -  -  3025


Grupul de Comunicare Strategică a transmis NOUL model al declarației pe propria răspundere, respectiv declarația de angajator.

Ordonanța Militară nr. 3 din 24 martie 2020 stabilește NOILE măsuri privind reducerea răspândirea COVID- 19. Astfel, persoanele care părăsesc domiciliul sunt OBLIGATE să dețină asupra lor o declarație de la angajator sau să completeze o declarație pe propria răspundere!

Declarația pe propria răspundere poate fi completată cu scris “de mână!”

Declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție.

E OBLIGATORIU să aveți declarația și cartea de identitate!

Persoana va prezenta declarația pe proprie răspundere/adeverința de la angajator împreună cu actul de identitate, pe care personalul abilitat cu verificarea acestora le va putea fotografia”, se mai anunță în comunicat.

model declaratie pe propria raspundere

Declarația pe proprie răspundere completată se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei.

CLICK să descărcați DECLARATIA pe PROPRIA RĂSPUNDERE

CLICK să descărcați DECLARATIA pentru angajatori

0 notes
2150 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *