Monden

Vezi poze de la nunta lui Doris cu Petru Rai! A ales o ținută retro, stil Marilyn Monroe, iar petrecerea a avut loc „la Coroana”!

 -  - 


În acest weekend, Doris a oficiat cununia religioasă cu Petru Rai, celebrul doctor homeopat. Evenimentul a avut loc la două săptămâni distanță de la starea civilă. Cununia religioasă a lui Doris cu Petru Rai a fost oficiată de preotul Dumitru Creța, parohul Bisericii „Sf. Dumitru”, iar nași de cununie au fost Liviu Olariu, fost șef-adjunct al IPJ BN, împreună cu soția sa.

 

Petrecerea a avut loc la Restaurantul „Coroana de Aur.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La nunta ei, Doris a avut o ținută stil Marilyin Monroe, cu coafură retro, ce amintește de anii 50. A purtat o rochie de catifea mov, elegantă cu spatele gol și element decorativ în partea de față. Ținuta a fost asortată cu pantofi de lac de culoare neagră și cercei masivi.

Petru Rai a purtat un costum clasic, negru, cu cămașă abă și papion de culoare mov, asortat cu rochia miresei.

Mirele Petru Rai este un renumit homeopat care a demarat realizarea unui proiect de amploare: un centru medical ce va fi construit pe Valea Boilor. Doris continuă activitatea politică, este consilier județean al PNL și patronează Fundația Doris.

Redacția „Ziar de Bistrița” le urează Casă de Piatră!

Sursa foto: Facebook – Moments by Kovacs

170 views
bookmark icon

One thought on “Vezi poze de la nunta lui Doris cu Petru Rai! A ales o ținută retro, stil Marilyn Monroe, iar petrecerea a avut loc „la Coroana”!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.