Vezi traseul de la off-road Târlișua! E făcut “russian style” și e primul din județ cu-așa nivel RIDICAT de dificultate! AZI începe show-ul!

 -  -  1259


La Târlișua va începe în câteva ore un super-concurs de off-road. Traseul pregătit de organizatori este unul spectaculos, cum NU a mai fost în județ! Este un traseu artificial, cu o serie de obstacole de dificultate ridicată. Traseul conține o rampă mobilă, realizată din bușteni. Nu este lipsită și groapa cu apă, cu o intrare destul de abruptă Mudding (“Baia de noroi”) – implica traversarea unor suprafete mari de noroi sau lut umed fara a ramine blocat. Întregul traseu a fost conceput pe o pantă cu înclinație mare, care va solicita la maxim mașinile care se înscriu în cursă!

“Am încercat să fim originali și să concepem un traseu spectaculos, destul de dificil. Ne-am inspirat din off-road-ul rusesc…. de-acolo am preluat rampa mobilă, pe care am făcut-o din bușteni. De câteva săptămâni lucrăm la traseu și am vrut ceva aparte, cum n-a mai fost în județ. O să fie o adevărată provocare pentru participanți” – a declarat Gabi Rus, organizatorul acestui concurs.

Concursul de OFF ROAD este organizat in scop caritabil, banii rezultați din înscrieri o sa meargă către elevii din comună ce provin din familii cu o stare financiară mai precară !! Prin asta vrem să descurajăm rata abandonului scolar !!!

 

Sâmbătă seara: muzică de club și OFF-road !

PROGRAMUL complet:
În prima zi (28 iulie):

– concursuri de OFF-ROAD Moto / Atv / Jeep
– campionat de fotbal.

În final seara continuă cu numeroși artisti de muzică dance / club: DJ Mira, DJ Jonnessey, Mc Tzzucu, Rocsana Marcu.

Duminică: seară populară și concursuri de tăiat lemne!

Ziua doi (duminică, 29 iulie)!

– Concurs de cai : tractiune si frumusețe
– Concurs de taiat lemne
– Concurs de forță
– Festivalul Concurs Interjudetean de Folclor al Rapsozilor Populari.

 

Nu vor lipsi:
– fântâna de cicolata
– COCKTAIL Bar
– Candy Bar
– stand cu limonada si siropuri
– Rotisor cu Pui
– Purceluși la proțap
– mancaruri și produse traditionale din vânat.

Seara continuă cu numeroși interpreți de muzică populară si tineri debutanți in folclor . In incheiere la ora 00 : 00 vom avea cu un frumos foc de artificii .

Premieră pentru județ: zbor cu BALONUL peste comuna Târlișua! 

Pentru prima dată în județ, peste comuna Târlișua se va putea zbura cu balonul cu aer cald! Este surpriza pe care au pregătit-o organizatorii acestui eveniment! 

Organizatori:

– Primaria si Consiliul local Tarlisua
 – Ținutul Haiducilor Tîrlișua
 – Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud
 – Centrul Judetean pentru Cultura Bistrița-Nasaud.

0 notes
384 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *