Viceprimarul Călin Stan: ”În ședința CL Bistrița de la finalul lunii există o propunere de creștere a chiriei pentru locuințele ANL”

 -  -  21428


Chiriile pentru locuințele ANL din municipiul Bistrița ar putea fi majorate, potrivit viceprimarului Călin Stan. Acesta susține că în ședința Consiliului Local Bistrița din această lună va fi dezbătut un proiect de hotărâre în acest sens.

Există o propunere în ședința Consiliului Local Bistrița de la finalul acestei luni de creștere a chiriei percepute pentru ANL-uri. Este o formulă destul de complicată cea actuală. Aceasta va rămâne la fel, doar că va crește prețul pe chirie, decizia fiind luată ca să evităm situații de subînchiriere sau chirie ilegală”, a declarat viceprimarul municipiului Bistrița, Călin Stan, în emisiunea ”Politici de fier” de la AS-TV.

Întrebat care va fi suma cu care vor fi majorate chiriile, Stan a precizat că aceasta va fi diferită de la caz la caz. ”Depinde și de veniturile locatarilor, de suprafață, de mai multe aspecte”, a adăugat viceprimarul.

Reamintim că și primarul Ioan Turc a anunțat că are de gând să facă demersuri pentru a schimba legislația în ceea ce privește locuințele ANL, în special cu privire la modalitatea în care acestea pot fi eliberate dacă se constată că persoanele care le dețin au și alte imobile sau că le-au subînchiriat. 

2 notes
553 views
bookmark icon

One thought on “Viceprimarul Călin Stan: ”În ședința CL Bistrița de la finalul lunii există o propunere de creștere a chiriei pentru locuințele ANL”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *