Viceprimarul Călin Stan – îndemn către părinții care au copii la grădinițele din Bistrița

 -  - 


În contextul în care au început să fie confirmate cazuri de COVID-19 în rândul preșcolarilor din grădinițele din municipiul Bistrița, viceprimarul Călin Stan face apel la părinți și îi îndeamnă să respecte măsurile impuse de autorități.

Ieri 13 octombrie, a fost închisă încă o grupă de grădiniță după ce un copil testat a fost identificat pozitiv. Este a doua grupă închisă de la începutul valului patru. O grupă de grădiniță închisă vine cu o serie de complicații pentru părinții care nu au unde să-și lase copiii cât timp sunt la muncă. Din acest motiv, îndemn părinții să aibă o grijă deosebită la regulile de distanțare socială, purtarea măștii, regulile de igienă și îndemn la vaccinare pe cei care nu au făcut-o încă. Încercăm astfel să ținem grădinițele cât mai mult timp deschise cu program normal. Mulțumesc pentru înțelegere”, a transmis Călin Stan.

La data de 13 octombrie, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud, în unitățile de învățământ din județ erau 240 de cazuri de COVID-19 confirmate, majoritatea – 156 – în rândul preșcolarilor și elevilor.

2 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.