Viceprimarul Călin Stan – noul președinte al USR Bistrița-Năsăud

 -  -  952


Filiala Bistrița-Năsăud a Uniunii Salvați România are o nouă structură de conducere, stabilită în urma alegerilor care au avut loc la finele săptămânii trecute.

Noul președinte al filialei județene este Călin Stan, actual viceprimar al municipiului Bistrița, care coordonează direcțiile de de asistență socială, administrare a piețelor și de sănătate din cadrul Primăriei Bistrița.

Stan a fost ales după o competiție internă în care l-a avut drept contracandidat pe Emilian Gabor – cel care a participat la alegerile parlamentare și a intrat în cursă pentru un mandat de senator.

Fostul președinte al USR Bistrița-Năsăud, Lorand Toth, nu a mai candidat pentru un prima funcție în partid, însă este al doilea pe listă în noul Birou Județean al USR Bistrița-Năsăud, format din 11 membri.

Noul Biroul Județean urmează să ia o decizie și în ceea ce privește nominalizarea pentru funcția de subprefect al județului.  

ACTUALIZARE

”Filiala USR Bistrița-Năsăud, în urma conferinței județene din 13 februarie 2021 și a votului exprimat de către delegații desemnați în data de 14 februarie, a decis un mandat scurt al partidului. Până la fuziunea de la nivel național cu colegii de la Plus, respectând regulamentele interne și statutul USR, s-a decis extinderea biroului județean al USR Bistrița-Năsăud care va fi format din 11 membri (președinte, 5 vicepreședinți și 5 membri). Așadar, în urma votului, componența biroului județean interimar al filialei Bistrița-Năsăud este următoarea: Călin Stan președinte, Lorand Toth, Nicolae Pavelean (consilier municipal), Cristina Călugăr Akyazi (consilier local Budacu de Jos), Andrei Păvălean (consilier local Prundu Bârgăului), Maria Florina Ciui (consilier local Chiuza), Zaharie Ionuț Rus (consilier local Lunca Ilvei), Paul Mihai Danci, Valer Dumitru (consilier local Maieru), Alexandra Boldiș (consilier local Rodna) și Cristina Iurișniți. În calitate de președinte interimar ales, salut mobilizarea tuturor colegilor din filiale și le mulțumesc pentru vot și încrederea acordată. Înțeleg responsabilitatea pe care am primit-o și îi îndemn pe toți colegii la unitate, spirit de echipă și multă putere de muncă. În perioada următoare, USR Bistrița-Năsăud va funcționa cu o organigramă formată dintr-un președinte, birou județean extins față de precedentul birou, comisie județeană de arbitraj formată din 7 membri și comisia de cenzori”, a anunțat noul președinte al USR Bistrița-Năsăud, Călin Stan.

0 notes
77 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *