Viceprimarul Gelu Muthi, mulțumit în proporție de 95 la sută de lucrările care s-au executat în Piața Decebal

 -  -  11462


 

 

Viceprimarul municipiului Bistrița, Adrian Gelu Muthi, a vorbit într-o conferință de presă despre lucrările de reparații pe care administrația locală le-a executat în Piața Decebal. Viceprimarul se declară mulțumit în proporție de 95 la sută de aceste lucrări.

”Dacă toată lumea e nemulțumită de lucrările din Piața Decebal, eu vă spun că în proporție de 95 la sută sunt mulțumit. Lucrările care s-au făcut la Piaţa Decebal, din punctul meu de vedere, sunt în regulă. Este o etapă intermediară, pentru că proiectul acela vechi, nu putea fi pus în operă pentru că nu am găsit finanţare. Așa că am mers în zona de minimă rezistenţă, care înseamnă să facem Piaţa Decebal în forma asta, după care să continuăm cu piaţa en-gros, după care, cine va fi în Primărie la momentul respectiv, să reia Piaţa Decebal”, a declarat Gelu Muthi.

În ceea ce privește nemulțumirile viceprimarului, în procent de 5%. acestea sunt legate în principal de câteva mese din piață care nu au fost finisate corespunzător și care au fost fotografiate de liderul liberalilor bistrițeni, Ioan Turc, subiect prezentat de Ziar de Bistrița AICI.

Reamintim că în ambele sectoare din Piața Decebal, Primăria Bistrița a executat lucrări de reparații capitale. Acestea au început cu partea din spate a pieței cu acces din strada Arțarilor (sector producători) și au continuat cu partea din față (sector legume – fructe).

Pe parcursul derulării acestor lucrări, producătorii agricoli și persoanele fizice autorizate și-au desfășurat activitatea în Piața ”Independenței Nord”.

1 notes
587 views
bookmark icon

One thought on “Viceprimarul Gelu Muthi, mulțumit în proporție de 95 la sută de lucrările care s-au executat în Piața Decebal

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *