Viceprimarul orașului Sângeorz-Băi, în echipa PMP Bistrița-Năsăud

 -  -  1313


Viceprimarul orașului Sângeorz-Băi, Virgil Dumitru, s-a alăturat Partidului Mișcarea Populară, a anunțat Ionuț Simionca, președintele PMP Bistrița-Năsăud.

”Echipa PMP Bistrița-Năsăud se întărește pe zi ce trece. Viceprimarul orașului Sângeorz-Băi, Virgil Dumitru, convins de consistența și viitorul proiectului PMP, s-a alăturat echipei noastre”, a scris Ionuț Simionca pe pagina oficială de pe o rețea de socializare.

Virgil Dumitru a candidat în 2016 ca independent pentru o funcție de consilier local, fiind ales apoi viceprimar la Sângeorz-Băi.

La Sângeorz-Băi, primarul Traian Ogâgău și viceprimarul Virgil Dumitru se află într-un război deschis, la un moment dat primarul anunțând că va cere consilierilor locali din Consiliul Local Sângeorz-Băi adoptarea unui proiect de hotărâre privind destituirea din funcție a viceprimarului, subiect prezentat de Ziar de Bistrița:

Primarul din Sângeroz-Băi vrea destituirea din funcție a viceprimarului. ”Eu nu am nevoie de viceprimar. Am face o economie la buget de 8.000 de lei pe lună!”

0 notes
438 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *