Viceprimarul Sorin Hangan, reacție după ce crengile unor copaci de pe strada Andrei Mureșanu au fost tăiate: ”O acțiune regretabilă. Vor fi luate măsuri legale împotriva celor responsabili”

 -  -  1


Crengile unor arbori de pe strada Andrei Mureșanu din municipiu au fost tăiate, dar intervenția nu a fost realizată de către Primăria Bistrița, spune viceprimarul Sorin Hangan, care afirmă că vor fi luate măsuri în acest caz.

”Tăierea crengilor la copacii de pe strada Andrei Mureșanu din municipiului Bistrița este o acțiune regretabilă, care a cauzat efecte și prejudicii greu de cuantificat”, spune viceprimarul Sorin Hangan.

Potrivit acestuia, intervenția a fost făcută de o firmă angajată de compania de distribuție a electricității, însă susține că s-ar fi realizat fără aviz și fără supraveghere de specialitate din partea Primăriei Bistrița.

Toaletarea arborilor de pe această stradă, precum și de pe altele, era prevăzută în calendarul Direcției de Servicii Publice, în perioada în care se pot face astfel de intervenții”, mai afirmă viceprimarul.

Mai mulți locuitori ai orașului au reacționat când au văzut copacii măcelăriți, dar Sorin Hangan dă asigurări că în acest caz se vor lua măsuri.

”Supărarea oamenilor este cât se poate de justificată și în cel mai scurt timp vor fi luate măsuri legale împotriva celor responsabili. Azi a fost constituită o comisie care va diagnostica arborii, afectați de tăierile necontrolate, cu aparatul de rezonanță magnetică. Cei aflați în pericol să se usuce vor fi înlocuiți pe cheltuiala companiei de electricitate”, a încheiat Hangan.

Reprezentanții Primăriei Bistrița au sesizat Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud cu privire la această intervenție.

1 notes
0 views
bookmark icon

One thought on “Viceprimarul Sorin Hangan, reacție după ce crengile unor copaci de pe strada Andrei Mureșanu au fost tăiate: ”O acțiune regretabilă. Vor fi luate măsuri legale împotriva celor responsabili”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.