VIDEO (2012): Pană intră-n Parlament, dar ofticat, Crețu NU vine la chef. Acum, “Fă” Doina Pană e șefa P.S.D și trage tare să-l facă primar!

pa1-vertFiliala municipală a P.S.D are un nou președinte. Doina Pană a alergat de una singură și a fost aleasă președinte pe Bistrița, o funcție fără rost, deoarece pe oraș Crețu e locomotiva întregului partid.

 

 

 

 

 

 

 

Iată un filmuleț cu Doina Pană aleasă deputat de Bistrița, alături de echipa P.S.D. “Ofticosul” Ovidiu Crețu a fost marele ABSENT al petrecerii din 2012….

Bistrița a rămas fără președinte în 2012, când Crețu a demisionat din cauza Doinei Pană, impusă de Radu Moldovan pe colegiul Bistrița. Crețu l-ar fi preferat pe Costică Rus, dar în cele din urmă Doina Pană a fost nominalizată. Ofticat, Crețu și-a dat demisia, Alex Bria a preluat formal interimatul, dar s-a retras treptat din linia întâi și a predat ștafeta către Doina Pană.

p001Pe fondul unei imagini așa-zis pozitive (pe baza Codului Silvic moștenit și up-gradat), Pană a ieșit președinte pe Bistrița și ca o ironie a sorții va face echipă cu Ovidiu Crețu, în alegerile viitoare.

Noua structură de conducere a P.S.D Bistrița are şapte vicepreşedinţi: Camelia Tabără, Andrei Kozuk, Marius Bor, Crina Clapou, Bogdan Miholca, Horaţiu Gherman şi Constantin Rus.
Comentarii

  • Cuconetele pesediste le-au intrecut pe udrea si bica. Elea is fix pix. Uitati-va cate blonde are pesedeul biostritean. Ce priveliste.

  • Ce de craci si papuci de firma baga fetitele . Da s-o apucat si de baut, se vad sampanii. Cum i-o lasat gardienii sa bage bautura in primarie ?

Caricatură

Ziar de Bistrita