Ultimele noutati

VIDEO: A fost full pe pârtia de schi! Ovidiu Crețu a INTERZIS nocturna și a spus că în weekend oamenii NU lucrează și pot să schieze pe zi! Acum e plecat în concediu și porunca i-a fost încălcată, spre bucuria schiorilor “de noapte!”

Primăria Bistrița profită din plin de temperaturile scăzute și de zăpada depusă în  ultimele zile, motiv pentru care oficialii administrației au hotărât să mențină pârtia deschisă pe toată durata weekend-ului! Decizia a fost una bună, deoarece sâmbătă,  pârtia a fost aglomerată pe toată perioada zilei. Seara a fost pornită și instalația de nocturnă și câteva sute de bistrițeni s-au putut bucura de schiatul pe timp de noapte.

 

Crețu a comandat ca nocturna să NU funcționeze în weekend! Logica primarului: oamenii sunt acasă și au vreme destulă să schieze până la ora 16!

Reporter: – Dar NU ar trebui să fie programul prelungit în weekend?

Crețu: – NU! Pentru că omul care se duce la lucru și ajunge la 16 acasă își ia schiurile și vine și schiază 2 sau 3 ore. În weekend poate veni și schia de la 9 până la 16!

Acest lucru a creat un val de nemulțumiri, a fost analizat și porunca lui Crețu a fost încălcată, lucru ce s-a dovedit a fi unul pozitiv pentru iubitorii schiului pe timp de noapte.

Crețu e plecat în concediu, de-aia funcționează nocturna! 

Parcarea a fost arhiplină și au fost văzute mașini din județele limitrofe: Cluj, Suceava, Mureș.  Atmosfera a fost una relaxantă, iar schiorii au putut servi vin fiert sau gustări calde la chioșcurile de pe pârtie.

Dați-i “a doua” la telescaun! 

Pârtia a fost destul de aglomerată, iar schiorii cu experiență susțin că telescaunul urcă prea încet și ar fi nevoie de o treaptă de viteză mai mare, pentru a NU se forma cozi mari la urcare.

 

Viceprimarul Cristian Niculae profită din plin de faptul că primarul Crețu este plecat în concediu și a decis să pornească nocturna și în weekend. Asta contrar deciziei inițiale a primarului, care la inaugurare a declarat că nocturna va funcționa de luni până joi, iar în weekend pârtia va fi deschisă doar pe perioada zilei. 

 

Duminică 4 martie, pârtia-i deschisă de la 12 la 21! Se poate-ajunge cu autobusul!

Duminică, 4 martie pârtia de schi Cocoș va fi deschisă între orele 12:00 – 21:00.

Transmixt oferă curse spre pârtia de schi și pune la dispoziţia celor interesaţi curse regulate pe traseul Staţia nr. 55 (Unirea nr. 254) – Staţia Pârtie „Cocoş” şi retur”. Autobuzele vor circula din oră în oră, iar prețul unei călătorii va fi de 1,80 lei.

Un tichet pentru întreaga zi (orele 14:00 – 21:00) costă 30 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru persoanele peste 65 de ani și între 14 – 18 ani, 10 lei pentru copiii sub 14 ani.

Costul tichetului doar pentru perioada în care funcționează instalația de iluminat nocturn (orele 18:00 – 21:00) este de 20 de lei, indiferent de vârsta persoanelor care doresc să intre pe pârtie.

 

 
Comentarii

  • Cred ca vb.pe linga! La vremea aceea nu era zăpada suficientă si de aceea nu a dat drumu la nocturnă. Dovada e ca,a funcționat doar 2,3 zjle! Acum este altceva ,este zapada si vremea – I potrivita! Fără Crețu ,,nimeni nu ar fi realizat această investiție!

  • Dar este cumva o pârtie privata , de a lui crețu cum el da ordine când să funcționeze nocturna și când nu …..?
Caricatură

Ziar de Bistrita