VIDEO: Accident în lanț la Coldău, cu patru mașini și 11 persoane implicate

 -  -  1593Un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme s-a produs, miercuri, pe DN 17, pe raza localității Coldău. Deocamdată nu se cunosc toate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier, însă primele date arată că în cele patru autovehicule se aflau în total 11 persoane.

Un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule s-a produs, miercuri, pe DN 17, pe raza localității Coldău. Deocamdată nu se cunosc toate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier, însă primele date arată că în cele patru autovehicule se aflau în total 11 persoane. https://www.ziardebistrita.ro/accident-in-lant-la-coldau-cu-patru-masini-si-11-persoane-implicate/

Publicată de Ziar de Bistrita pe Miercuri, 13 martie 2019

La fața locului au intervenit echipaje medicale din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, medicii evaluând situația.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar, ”în accidentul de la Coldau au fost implicate 4 mașini și 11 persoane. Doar un copil de un an va fi transportat la spital cu leziuni minore, restul refuză transportul la spital”. 

Totodată, la locul accidentului intervin polițiștii din Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, care efectuează cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Circulația pe DN 17 se desfășoară cu dificultate în zona în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

Accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare.

”Din primele verificări efectuate de polițiștii rutieri din Beclean a rezultat faptul că pe DN 17, în localitatea Coldău, un microbuz condus de un tânăr de 21 de ani, din Republica Moldova nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în alte două autoturisme care circulau pe aceeași direcție de mers, respectiv Dej-Bistrița” a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Toți șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. In cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În urma accidentului, un copil a fost rănit.

0 notes
718 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *