VIDEO: Amendă de 6.000 de lei, aplicată de comisarii de mediu unei persoane care a dat foc unor deșeuri provenite din construcții

 -  -  11261


Mai multe deșeuri provenite din construcții au fost aprinse pe raza municipiului Bistrița, în apropiere de Podul Berăriei. Comisarii din cadrul Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud au intervenit în zonă și au aplicat o amendă în valoare de 6.000 de lei persoanei care a dat foc deșeurilor.

”În zona Podul Berăriei s-a constatat că deșeurile rezultate în urmă unor lucrari specifice activității de construcție erau eliminate fără respectarea legislației de mediu în vigoare, respectiv au fost incinerate”, precizează Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud.

incinerare deseuri

In urma autosesizarii din data de 28.05.2020, a unei echipe de comisari din cadrul CJ GNM BN, în zona Podul Berăriei, s-a constatat că deșeurile rezultate în urmă unor lucrari specifice activității de construcție erau eliminate fără respectarea legislației de mediu în vigoare, respectiv au fost incinerate. S-a identificat persoana responsabilă, în consecință aceasta fiind sancționată contraventional, conform L. 211/2011, cu amendă de 6000 lei.

Publicată de Garda de Mediu Bistrița-Năsăud pe Joi, 28 mai 2020

Comisarii de mediu s-au autosesizat cu privire la această situație și au reușit să identifice persoana responsabilă.

Astfel, în acest caz a fost aplicată o amendă în valoare de 6.000 de lei pentru nerespectarea Legii 211/2011 privind regimul deșeurilor.

1 notes
386 views
bookmark icon

One thought on “VIDEO: Amendă de 6.000 de lei, aplicată de comisarii de mediu unei persoane care a dat foc unor deșeuri provenite din construcții

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *