VIDEO: Au băut coniac de fițe și s-au urcat la volan! DOVADA clară că primarul Crețu și viceprimarul Avram conduc sub influența băuturilor alcoolice! Ar trebui să intervină Poliția Rutieră?

La cheful pensionarilor, primarul Ovidiu Crețu și viceprimarul George Avram au servit băuturi fine, în timp ce amărâților li s-a oferit țuică fiartă și vișinată.

cc4

cc5

 

 

 

 

 

 

Primii oameni ai administrației locale au servit băuturi alcoolice în văzul tuturor, după care s-au urcat la volan, nestingheriți. Chiar dacă atât primarul cât și viceprimarul au șoferi la dispoziție 24 din 24, aceștia NU au apelat la serviciile acestora și au ales să conducă băuți.

Trecând peste aceste aspecte des întâlnite la evenimentele cu oameni importanți , de înalt rang social, gestul PSD-iștilor poate crea un precedent periculos.

cc2

cc3

 

 

 

 

 

 

 

Cheful pensionarilor a avut loc vineri, la ora 13 la restraurantul Flamingo. Primarul Ovidiu Crețu a plecat pe la ora 14.30, iar viceprimarul Avram în jurul orelor 15.00. Ambii lideri P.S.D au folosit mașina de serviciu și s-au deplasat către “cortul culturii”, de pe Pietonal unde liderii partidului l-au reales pe Radu Moldovan în fruntea organizației.

Ce au riscat cuplul Crețu-Avram, cei care conduc Bistrița și gestionează un buget de aproximativ 50 de MILIOANE de euro pe an

În funcție de paharele servite, dar și de toleranța la alcool, fiecare din cei doi risca să-i fie suspendat permisul, plus o amendă de 1.000 de lei sau pedeapsa maximă, de la 1 la 5 ani închisoare.

Art.87. – Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de catre o persoana care are o îmbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseste cu închisoare de la unu la 5 ani.

 

Citește și : https://www.ziardebistrita.ro/domnii-de-la-primarie-au-baut-coniac-scump-iar-amaratii-doar-crampal-si-visinata/
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita