VIDEO: Bărbat din Bichigiu, reținut după ce și-a bătut soția în plină stradă; ar putea ajunge după gratii

 -  -  12594


Un bărbat din localitatea Bichigiu, comuna Telciu, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, după ce și-a bătut soția în plină stradă. Incidentul a avut loc la data de 15 martie, în apropierea unui magazin din Telciu. UPDATE: Bărbatul a fost arestat preventiv.

”Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 32 de ani, din Bichigiu, cercetat pentru violență în familie și tulburarea liniștii și ordinii publice. Totodată, pentru protejarea victimei, a fost emis un ordin de protecție provizoriu. În fapt, ieri, în apropierea unui magazin din localitatea Telciu, o tânără de 20 de ani, din Bichigiu a fost agresată de soțul ei, un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate. În urma leziunilor, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud.

ACTUALIZARE

Bărbatul a fost arestat preventiv.

Astăzi, bărbatul de 32 de ani, din Bichigiu, cercetat pentru violență în familie și tulburarea liniștii și ordinii publice a fost prezentat instanței care a dispus arestarea preventivă a acestuia. Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Secție 6 Poliție Rurală Năsăud, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud”, a anunțat IPJ Bistrița-Năsăud.

ATENȚIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

1 notes
1719 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *