VIDEO: Ca-n comunism! Din ordinul PSD-iștilor, noctuna NU funcționează în weekend, deși sunt maxim 3 ocazii de-astea, pe sezon! La ora 16 s-a oprit telescaunul și pârtia s-a golit în juma de oră.. deși era full de schiori!

 -  -  44338


Sâmbătă după-masă, parcarea de la Pârtia Cocoș a fost arhi-plină! Atmosfera era una perfectă pentru schi, cu temperaturi de minus 3-4 grade Celisus. La ora 16, schiorii au fost anunțați că pârtia se va închide și a fost INTERZIS accesul la telescaun, cu toate că erau condiții perfecte.

Angajații Primăriei Bistrița, bucuroși că NOCTURNA nu funcționează în weekend și astfel au program redus!

Angajații Primăriei Bistrița s-au schimbat de salopte în câteva minute , bucurându-se de un program redus în weekend-uri. Total nemulțumiți de această decizie sunt și comercianții, care ratează astfel ocazii importante. O parte din ei spun că abia după ora 13 încep să vină oameni pe pârtie, iar atmosfera pe nocturnă e una specială (în timpul săptămânii).

Sâmbăta și duminica, Ovidiu Crețu a pus interdicție pe nocturnă (18 – 21) ! C-așa vrea el și zice că:  ” în weekend e suficient timp să se schieze pe zi… deoarece oamenii sunt liberi, NU merg la serviciu”!

Schiorii tineri sunt ne-mulțumiți și NU înțeleg această decizie luată de primarul Crețu!

” E o decizie pe care NU o înțelegem! Avem zăpadă, avem nocturnă, avem condiții, dar NU putem schia… Suntem tineri și e păcat că NU avem această ocazie, să schiem, să socializăm, să ascultăm muzică.. mai ales că avem toate condițiile, la noi acasă! E vorba de câteva ore, pe seară, mai ales că sunt 2-3 wekenduri pe sezon! “ – a declarat unul din schiori.

” De ce NU e închisă în zi de luni?.. dacă tot e vorba să se realizeze lucrări de întreținere? Iar în weekend să profitămm de atmosferă…Măcar de probă să lase nocturna pornită în weekend și după aceea să decidă! așa ceva numai la noi se poate!” – a spus un comerciant care deține un chioșc dar preferă să rămână anonim, pentru a NU avea probleme….

“Primarul are o vârstă și poate se culcă devreme, dar tinerii au alt ritm de viață și ne-am bucura să stăm pe pârtie seara, sâmbăta… măcar… sunt câteva ore pe an și e păcat că NU avem parte de astfel de ocazii “ – a comentat un racticant al snow-boadrului.

Aproximativ 400 de skipass-uri (bilete) s-au vândut sâmbătă 12 ianuarie.

Sâmbătă, Pârtia Cocoș s-a închis la ora 16… deși în parcare erau sute de mașini! În aproximativ jumătate de oră, zona a fost pustie! din ordinul primarului, nocturna NU funcționează sâmbăta și duminica, ci doar în timpul săptămânii: luni – vineri.

4 bookmark
4 notes
63 views
bookmark icon

4 thoughts on “VIDEO: Ca-n comunism! Din ordinul PSD-iștilor, noctuna NU funcționează în weekend, deși sunt maxim 3 ocazii de-astea, pe sezon! La ora 16 s-a oprit telescaunul și pârtia s-a golit în juma de oră.. deși era full de schiori!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.