Ultimele noutati

VIDEO: Ca-n comunism! Din ordinul PSD-iștilor, noctuna NU funcționează în weekend, deși sunt maxim 3 ocazii de-astea, pe sezon! La ora 16 s-a oprit telescaunul și pârtia s-a golit în juma de oră.. deși era full de schiori!

Sâmbătă după-masă, parcarea de la Pârtia Cocoș a fost arhi-plină! Atmosfera era una perfectă pentru schi, cu temperaturi de minus 3-4 grade Celisus. La ora 16, schiorii au fost anunțați că pârtia se va închide și a fost INTERZIS accesul la telescaun, cu toate că erau condiții perfecte.

Angajații Primăriei Bistrița, bucuroși că NOCTURNA nu funcționează în weekend și astfel au program redus!

Angajații Primăriei Bistrița s-au schimbat de salopte în câteva minute , bucurându-se de un program redus în weekend-uri. Total nemulțumiți de această decizie sunt și comercianții, care ratează astfel ocazii importante. O parte din ei spun că abia după ora 13 încep să vină oameni pe pârtie, iar atmosfera pe nocturnă e una specială (în timpul săptămânii).

Sâmbăta și duminica, Ovidiu Crețu a pus interdicție pe nocturnă (18 – 21) ! C-așa vrea el și zice că:  ” în weekend e suficient timp să se schieze pe zi… deoarece oamenii sunt liberi, NU merg la serviciu”!

Schiorii tineri sunt ne-mulțumiți și NU înțeleg această decizie luată de primarul Crețu!

” E o decizie pe care NU o înțelegem! Avem zăpadă, avem nocturnă, avem condiții, dar NU putem schia… Suntem tineri și e păcat că NU avem această ocazie, să schiem, să socializăm, să ascultăm muzică.. mai ales că avem toate condițiile, la noi acasă! E vorba de câteva ore, pe seară, mai ales că sunt 2-3 wekenduri pe sezon! “ – a declarat unul din schiori.

” De ce NU e închisă în zi de luni?.. dacă tot e vorba să se realizeze lucrări de întreținere? Iar în weekend să profitămm de atmosferă…Măcar de probă să lase nocturna pornită în weekend și după aceea să decidă! așa ceva numai la noi se poate!” – a spus un comerciant care deține un chioșc dar preferă să rămână anonim, pentru a NU avea probleme….

“Primarul are o vârstă și poate se culcă devreme, dar tinerii au alt ritm de viață și ne-am bucura să stăm pe pârtie seara, sâmbăta… măcar… sunt câteva ore pe an și e păcat că NU avem parte de astfel de ocazii “ – a comentat un racticant al snow-boadrului.

Aproximativ 400 de skipass-uri (bilete) s-au vândut sâmbătă 12 ianuarie.

Sâmbătă, Pârtia Cocoș s-a închis la ora 16… deși în parcare erau sute de mașini! În aproximativ jumătate de oră, zona a fost pustie! din ordinul primarului, nocturna NU funcționează sâmbăta și duminica, ci doar în timpul săptămânii: luni – vineri.
Comentarii

 • Am fost şi eu în câteva zile pe pârtie şi împreună cu miile de participanţi,
  ne-am simţit excelent, deoarece:
  *Oricine poate schia acolo, 7 zile din 7 inclusiv în week-and.
  *De Luni până Vineri poţi schia ŞI ÎN NOCTURNĂ-!
  *Nici pârtia, dar nici PREŢURILE într-adevăr, nu sunt ca în Austria.
  *Preţurile şi tarifele sunt MAI MICI chiar şi decât în judeţele învecinate.
  Aşa că oameni buni, bucurați-vă de ea și mai lăsați comentariile negative deoparte!
  Gândurile negative dăunează grav sănătăţii!
  Frustrările ‘mnealui ale autorului, au o pronunţată tentă politică. Garantat.

 • Balan Marius - contribuabil

  Eu inca nu am vazut o decizie buna a acestui primar in ultimii noua ani., in ce priveste traiul si avantajele care trebuie sa le obtina locuitorii. Toate au fost proaste desi primarul nu e prost defel. Dar cu cat un om este mai scolit s-a dovedit de fiecare data ca in politica si administratie efectul este exact pe dos.

 • Incet, incet o sa fie bine. Pacat ca s-a facut cu bani din banca, pacat ca nu s-a facut dupa ce alte lucruri mai importante ar fi fost rezolvate dar pana la urma e facuta asa ca de acum trebuie sa o intretinem si sa o folosim cu cap. Sa nu ne asteptam sa fie gratis ca in comunism ca nu e bine sa nu se intretina singura din biletele vandute si asa mai departe. Ar fi prea multe de spus despre cat de necesara era, despre cat de mult se poate utiliza, despre proiecte indraznete, despre orice face deliciul chibitilor. Asa ca sa ninga mult!

 • A fost bine pana la ora16:00

  Daca ar lăsa programul prelungit și în weekend , ar fii toată lumea mulțumită.. in plus comercianții poate ar organiza și party-uri in zilele de weekend pentru a câștiga și ei ceva. Oricum sezonul e scurt la Bistrița sa fim serioși .
Caricatură

Ziar de Bistrita