VIDEO: Candidații PNL Bistrița-Năsăud îi îndeamnă pe bistrițeni să iasă la vot pe 6 decembrie. Robert Sighiartău: ”PSD trebuie trimis în opoziție pentru următorii 4 ani”

 -  -  1959


Președintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, alături de o parte dintre candidații formațiunii politice la alegerile parlamentare din această lună au organizat vineri, în ultima zi a campaniei electorale, o conferință de presă prin intermediul căreia au făcut apel la cetățeni să iasă la vot pe 6 decembrie.

Îi îndemn pe bistriţeni să vină la vot. Îi asigur că secţiile de votare sunt locuri sigure. S-a făcut dezinfecţie, totul este conform normelor în vigoare. Nimeni nu îşi riscă sănătatea prin participarea la vot. Îi îndemn pe bistriţeni şi pe conjudeţenii noştri să-i voteze pe candidaţii Partidului Naţional Liberal. Sunt oameni care merită votul bistriţenilor şi al conjudeţenilor prin profesionalismul de care dau dovadă, prin CV-ul pe care fiecare îl are, prin buna credinţă şi prin faptul că fac parte dintr-o formaţiune politică modernă şi orientată spre dezvoltarea României şi a comunităţilor locale. Îmi doresc ca după aceste alegeri să lucrez cu Robert Sighiartău, Diana Morar, Florin Urâte, Ovidiu Florean. Vreau ca obiectivele de dezvoltate ale judeţului Bistriţa-Năsăud și ale municipiului Bistriţa să poată fi duse la îndeplinire printr-un efort comun, administraţie publică locală – Guvern și, evident, prin intermediul parlamentarilor noştri să avem deschiderea de care avem atâta nevoie pentru realizarea obiectivelor pe cale ni le-am propus. Încă o dată, îi rog pe bistriţeni să nu stea acasă în data de 6 decembrie. Este esenţial ca dreptul la vot să fie valorificat. Este esențial ca după aceste alegeri să avem un Guvern stabil, bazat pe o majoritate confortabilă în Parlamentul României, pentru ca această ţară, acest judeţ, acest oraş au nevoie de dezvoltare, iar singura forţă politică capabilă să ofere dezvoltare pentru comunitatea bistriţeană este PNL”, a declarat Turc.

La rândul său, candidatul Diana Morar a transmis mulțumiri bistrițenilor pentru modul în care au primit mesajele transmise în campania electorală.

 ”Aș vrea să adresez mulțumiri bistrițenilor pentru modul în care ne-au primit, pentru modul în care au primit și au fost atenți la mesajele noastre. Această campanie a fost mai atipică decât cea de la locale. Rugămintea mea pentru ziua de duminică este ca bistriţenii să iasă la vot, să aleagă în cunoştinţă de cauză oameni profesionişti care să-i reprezinte în Parlamentul României, care să ducă interesele bistriţenilor la nivel naţional pentru ca acestea să fie promovate şi să terminăm odată cu parazitarea Parlamentului cu tot felul de personaje triste care au dat majorităţile din anii precedenţi şi care nu au reuşit decât să ducă ţara noastră cu un pas în spate. Îndemn pe toată lumea să iasă la vot şi să voteze Partidul Naţional Liberal şi candidaţii pe care acesta îi promovează. Sunt oameni oneşti, care lucrează în mediul privat, oameni care au demonstrat că au o carieră solidă în spate şi o experienţă profesională”, a declarat Diana Morar. 

Totodată, candidat la un nou mandat de deputat, Robert Sighiartău a reiterat importanța prezenței cetățenilor la vot.

”Mulțimim tuturor bistrițenilor care ne-au ascultat. În data de 6 dece,brie trebuie să scăpăm de PSD. PSD-ul trebuie trimis în opoziție pentru 4 ani de zile, să se reformeze, iar PNL să continue ce a început în acest an – dezvoltarea României. PNL şi Guvernul României acordă o mare atenţie judeţului Bistriţa-Năsăud. După cum aţi văzut, avem deja câteva obiective, investiţii extrem de importante pentru judeţul nostru, fie că vorbim de drumul expres Bistriţa – Dej – Cluj, extrem de important pentru bistriţeni, fie că vorbim de Autostrada Nordului, drumul expres care vine din Moldova și ajunge la Satu Mare. Sunt obiective pe care Guvernul României le susţine şi sunt obiective care au ca surse de finanţare din cei 80 de miliarde de euro pe care Klaus Iohannis şi Guvernul Orban i-au adus în România ca să fie investiţi în următorii ani. Votul din 6 decembrie este despre dezvoltarea României. Ştiu că bistrițenii și românii susţin Programul Naţional de Dezvoltare Economică, bazat pe investiţii publice, pe creşterea nivelului de trai, a calităţii vieţii, în colaborare cu administraţiile locale, astfel încât nivelul de trai al românilor să crească şi să nu mai facem diferenţe între România şi celelalte state europene precum Austria, Spania, Italia, unde stau foarte mulţi bistriţeni. Ne dorim ca Bistriţa să devină un loc cald, un loc plăcut, în care se câştigă bine, în care veniturile medii sunt foarte bune, să nu mai fim în coada de jos a clasamentului, ci să avem investiţii bune, investitori buni, care plătesc bine. Vreau să-i îndemn pe bistriţeni ca în data de 6 decembrie să iasă la vot. Este ultimul vot din acest ciclu electoral. Vom avea patru ani de pauză. Nu vor mai fi alegeri în cei 4 ani, de aceea este extrem de important ca în 6 decembrie să dăm Guvernului PNL o majoritate în Parlamentul României ca să putem implementa reformele de care are nevoie România şi românii. Dumnezeu să binecuvânteze judeţul Bistriţa-Năsăud şi România”, a transmis Robert Sighiartău.

1 notes
84 views
bookmark icon

One thought on “VIDEO: Candidații PNL Bistrița-Năsăud îi îndeamnă pe bistrițeni să iasă la vot pe 6 decembrie. Robert Sighiartău: ”PSD trebuie trimis în opoziție pentru următorii 4 ani”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *