VIDEO: Circulație îngreunată pe DN 17C, în zona Dealul Târgului

 -  -  1006


Traficul rutier pe DN 17C, drumul care leagă municipiul Bistrița de orașul Năsăud, se desfășoară, vineri, cu dificultate, în special în zona Dealul Târgului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb, a declarat că un autovehicul a derapat și a ieșit în afara părții carosabile, circulația fiind îngreunată pentru scurt timp, dar acum traficul a fost reluat.

”Traficul a fost reluat, se circulă pe acest tronson de drum în momentul de față”, a declarat Crina Sîrb.

Potrivit participanților la trafic, coloana de mașini s-a întins pe aproximativ 2 km.

Reamintim că, vineri, a nins în Bistrița-Năsăud, județul fiind vizat și de o atenționare meteorologică de ninsoare și viscol la munte.

ACTUALIZARE

Șefului Secției de Drumuri Naționale Bistrița, ing. Alexandru Slavita, a precizat că utilajele de deszăpezire au acționat pe DN 17C pentru curățarea părții carosabile, astfel că traficul a fost reluat și se desfășoară în condiții normale. De asemenea, drumarii au intervenit cu material antiderapant și pe celelalte drumuri naționale care tranzitează județul.

DN 17D e curat, acum am vorbit cu șeful de la Salva. Dealul Ștefăniței, Rodna și Tihuța sunt ș ele curate. Se circulă în condiții normale”, a declarat ing. Alexandru Slavita.

0 notes
131 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *