VIDEO: Consolidarea și modernizarea Colegiului Național Liviu Rebreanu din Bistrița, printre cele mai mari investiții derulate prin PNDL, potrivit ministrului Daniel Suciu

 -  -  14829 

 

Vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a vorbit, într-o conferință de presă despre Programul Național de Dezvoltare Locală, etapele I și II, afirmând că acest program nu va fi oprit, ba din contră, va continua şi va avea şi o a treia etapă.

Printre investițiile cele mai mari prezentate de ministrul Daniel Suciu, se numără și o investiție de peste 30 de milioane de lei, care vizează consolidarea și modernizarea corpului A al Colegiului Național ”Liviu Rebreanu” din Bistrița.

La finele lunii trecute, în timpul semnării unor contracte de finanțare pentru diferite obiective de investiții din județul Bistrița-Năsăud, vicepremierul Daniel Suciu a vorbit despre modernizarea Colegiului Național Liviu Rebreanu din Bistrița, afirmând la acea vreme că investiția se va realiza, fie prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală, fie cu bani proveniți dintr-o altă sursă de finanțare. Despre acest subiect, Ziar de Bistrița a scris AICI.

Potrivit ultimelor aformații, în cele din urmă, se pare că PNDL ar fi soluția pentru această investiție extrem de discutată.

Vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a prezentat o situație privind investițiile prevăzute în Programul Național de Dezvoltare Locală. Printre cele mai mari investiții se numără și consolidarea și modernizarea corpului A al Colegiului Național ”Liviu Rebreanu” din Bistrița … https://www.ziardebistrita.ro/video-consolidarea-si-modernizarea-colegiului-national-liviu-rebreanu-din-bistrita-printre-cele-mai-mari-investitii-derulate-prin-pndl-potrivit-ministrului-daniel-suciu/

Publicată de Ziar de Bistrita pe Joi, 18 aprilie 2019

Și primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Teodor Crețu, a declarat în timpul prezentării bugetului local pe anul în curs că are mari speranțe că anul acesta, administrația locală va reuși să obțină finanțare și pentru clădirea veche de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu”.

”Nu am date concrete să ofer acum. Dar pentru că discutăm pe date efective, auspiciile sunt extrem de bune și cred că anul acesta vom obține și finanțare pentru respectiva reabilitare. Discutăm, însă, pe cifre și nu pot să mă lansez în prezumții, chiar dacă am niște baze foarte solide în spate”, a declarat, în data de 12 aprilie, primarul Ovidiu Crețu.

Depre Programul Național de Dezvoltare Locală, ministrul Daniel Suciu spune că este cel mai amplu program de dezvoltare, existând peste 12.000 de obiective finanțate sau în curs de finanțare, la nivelul întregii țări.

14 bookmark
0 notes
554 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.