Din Bistrita

VIDEO: Crețu ar scoate paznicii din școli! E gafa care-l costă voturi „la greu!”… Bistrița Civică NU-l iartă și adună semnături pentru plata gardianului de la Bugetul Local! Sunteți de acord?

 -  - 


Primarul Bistriței persistă-n gafe și este taxat din orice poziție. Ovidiu Crețu s-a declarat împotriva unui proiect inițiat de Bistrița Civică, de finanțare din bani publici a firmelor ce păzesc școlile.

În medie, fiecare părinte achită 7 lei pe lună – “taxă pentru gardian”, dar tarifele variază în funcție de firmă, nr. de elevi, nr. de intrări etc. Primarul NU a fost de acord cu preluarea acestei taxe și finanțarea de la buget a securității în școli și a respins această inițiativă la întocmirea bugetului.

 

 

 

Bistrița Civică speculează gafa lui Crețu și îl prinde în corzi, după ce un bărbat a agresat un polițist în curtea Colegiului Rebreanu. Bărbatul violent a fost încătușat de forțele de ordine, după ce a pătruns abuziv în incinta șantierului.

 

Iată un video cu emisiunea în care Crețu a pierdut masiv voturile unor părinți și susține ejectarea firmelor de securitate de la porțile școlilor. Urmăriți și vă cruciți!

 

 

Crețu e knock-down și pierde voturi „la părinți! Bistrița Civică adună semnături pentru plata gardianului de la Bugetul Local!

 

COMUNICAT

PosterSiguranta (1)După incidentul din data de 10 martie de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, când un individ a pătruns în curtea școlii, a agresat muncitorii de pe șantier și apoi pe unul dintre polițiștii sosiți la fața locului, se impune întărirea pazei unităților școlare si preluarea pazei de către Poliția locală. Nici nu vrem să ne gândim ce s-ar fi putut întâmpla dacă incidentul s-ar fi petrecut într-o pauză.

Listele de susținere a proiectului hotărârii consiliului local privind asigurarea pazei unităților școlare au fost preluate de foarte mulți părinți. La sugestia unor cetățeni, avem 3 puncte fixe unde se poate semna pentru susținerea proiectului HCL : magazinele „GRIGA” (din Piața Mică și pietonalul „Liviu Rebreanu”) și magazinul „Fir întins” (BD. Independenței, lângă biserica Sf.Ana).

Dacă sunt voluntari care doresc să ne sprijine în strângerea de semnături sau patroni ai unor magazine unde s-ar putea amenaja puncte fixe pentru semnarea listelor de susținere vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail : contact@bistritacivica.ro.

Rugăm persoanele care adună semnături să se asigure că susținătorii proiectului HCL privind paza unităților școlare completează toate rubricile din listă, inclusiv adresa completă.

Asociația BISTRIȚA CIVICĂ

1a-300x169Ovidiu Crețu are o atitudine feudală și gafele constante sunt de fapt mingi ridcate la fileu pentru cei din opoziție care primesc munițe gratuit, cu fiecare ieșire publică a primarului Ovidiu Crețu.

 

36 views
bookmark icon

9 thoughts on “VIDEO: Crețu ar scoate paznicii din școli! E gafa care-l costă voturi „la greu!”… Bistrița Civică NU-l iartă și adună semnături pentru plata gardianului de la Bugetul Local! Sunteți de acord?

Oldest
Newest
Most Upvoted

  Write a comment...

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Oldest
  Newest
  Most Upvoted