VIDEO cu bătaia din Primăria Șieuț! 5 bărbați din Republica Moldova au fost REȚINUȚI! „Vitejii” din Șieuț sunt LIBERI. Au dat cu parul si lopata!

 -  - 


Scandal de proporții în Primăria Șieuț! Mai mulți localnici au fost implicați într-o bătaie generală, după ce un grup de bărbați au intrat în instituție, provocând conflictul!

Moldovenii beți au provocat SCANDALUL!

Mai mulți bărbați din Republica Moldova, aflați sub influența alcoolului au pătruns în sediul instituției și s-au bătut cu oamenii primarului Mihai Ivan (PSD). După cum se vede în imagini, bărbații s-au lovit cu pari de lemn și s-au îmbrâncit în sediul instituției.

Scandalul s-a extins pe străzile din centrul comunei și după cum se vede în imagini, la bătaie s-au folosit lopeți și pari din lemn.

Pentru aplanare, au intervenit mascații Jandarmeriei.

 

Au fost arestați doar moldovenii! Așa au dispus polițiștii!

5 bărbați din Republica Moldova au fost reținuți de IPJ Bistrița-Năsăud. Probabil, cu privire la localnicii din Șieuț, polițiștii au considerat că sunt în legitimă apărare.

La data de 19 decembrie, a fost sesizat prin SNUAU 112 faptul că, în proximitatea unei instituții publice din localitatea Șieuț, a izbucnit un scandal, fiind implicate mai multe persoane. Au intervenit pentru aplanarea acestuia luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud, fiind identificate persoanele implicate, respectiv zece cetățeni din Republica Moldova, aflați în tranzit înspre localitățile de domiciliu, și șapte localnici. În urma intervenției și verificărilor efectuate, polițiștii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a cinci bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 38 de ani, toți din Republica Moldova, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii publice, lovire sau alte violențe și violarea sediului profesional”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

În prezent, aceștia se află în arestul IPJ Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de astăzi, 20 decembrie, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Vizualizări 189 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.